Houten buffetkasten

Ben je op zoek naar een houten buffetkast? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het juiste adres. In ons assortiment vind je houten buffetkasten in diverse stijlen. Hout is een materiaal dat zeer geliefd is. Hout is tijdloos en erg makkelijk te combineren. Onze houten buffetkasten zijn in verschillende kleuren leverbaar. Voor welke kast ga jij?

Houten buffetkast in jouw interieur

Een buffetkast is een kast dat uit twee onderdelen bestaat. Het onderste deel bestaat vaak uit kast met lades en / of deuren en het bovenste deel is vaak een vitrinekast waar jij jouw mooiste servies of accessoires kunt tentoonstellen. Een buffetkast biedt niet alleen veel opbergruimte, maar is daarnaast een echte eyecatcher in jouw keuken. Buffetkasten zijn vaak ruime kasten en nemen daardoor veel ruimte in beslag. Heb je een kleine woonruimte? Geen probleem! Wij hebben ook minder grote buffetkasten in ons assortiment, ook van hout. Hout geeft jouw interieur een warme uitstraling en is daarnaast erg duurzaam. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, zoals eikenhout, grenenhout, steigerhout of teakhout. De diverse soorten hout hebben elk zijn eigen voor- en nadelen. Zo zijn eikenhout en teakhout veel steviger en harder dan grenenhout. Wil je hier meer informatie over? Onze medewerkers geven jou graag advies over welke houten buffetkast het beste bij jou past.

Verschillende stijlen buffetkasten

Onze buffetkasten zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, van een stoere eiken buffetkast tot een landelijke en romantische buffetkast. Vroeger hadden buffetkasten vooral een landelijke uitstraling, maar tegenwoordig zijn ze in steeds meer stijlen te verkrijgen. Wil je jouw keuken graag een industriële touch geven? Ga voor een massief houten kast met een metalen afwerking. Wil je liever een kast wat meer rust creëert dan is een witte buffetkast een goede optie. Witte buffetkasten worden steeds populairder. Weet je niet zo goed welke stijl het beste bij jouw interieur past? Onze interieuradviseurs geven jou graag vrijblijvend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste houten buffetkast koopt.

Een goedkope houten buffetkast

Buffetkasten zijn grote kasten en relatief best duur. Op onze website kun jij zelf door middel van een prijs filter aangeven wat jouw maximale budget is wat je wilt uitgeven. Je krijgt dan alleen de kasten te zien die binnen jouw budget vallen. De perfecte kast nog niet gevonden? Neem een kijkje in onze Löwik outlet. In onze outlet plaatsen wij diverse showroommodellen die voor een scherpe prijs weggaan. Wie weet kun jij hier wel jouw goedkope houten buffetkast vinden? Onze outlet is zowel online als in de winkel te bekijken. Houten buffetkast

Alle categorieën