Seniorenbedden

Een seniorenbed wordt gekenmerkt door een hoge mate van comfort en maakt het dagelijks leven net iets makkelijker. Een seniorenledikant voorziet in alle gemakken. Het bed is in hoogte verstelbaar, zodat je makkelijk in en uit kunt stappen. Daarnaast is het bed elektrisch verstelbaar en te verplaatsen door middel van wieltjes. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je seniorenbedden van o.a. Auping, Vroomshoop en DroomDomein.

1 product gevonden

Een seniorenbed kopen

Een seniorenbed is een comfortabel bed dat slim is aangepast. Door de verschillende en handige verbeteringen, zorgt een senioren bed ervoor dat de slaapkamer voor iedereen een plek van rust is. Bij Löwik Wonen & Slapen heb je keuze uit verschillende woonstijlen, van landelijk tot modern. Daarnaast zijn er bij veel bedden bijpassende linnenkasten en nachtkastjes verkrijgbaar, zodat jij jouw slaapkamer harmonisch kunt inrichten. Wanneer je een seniorenbed gaat kopen, bekijk dan goed welk bed het beste bij jou past. Onze slaapexperts helpen jou graag bij het samenstellen van jouw ideale bed, matras en bedbodem. Je zult heerlijk relaxen en slapen in jouw eigen nieuwe seniorenbed!

Voordelen van een seniorenbed

Heb je moeite met in- en uitstappen van jouw bed of heb je last van jouw rug bij het opmaken van een regulier bed, dan is een seniorenbed misschien wel wat voor jou. Wij zetten de voordelen graag op een rijtje:

Gemak: Je hebt gemak bij het in- en uitstappen van het bed. Door de comfort-hoogte van 47cm wordt het eenvoudig om in- en uit te stappen. Ook zorgt het voor extra gebruiksgemak bij bijvoorbeeld het schoonmaken en het stofzuigen.

Persoonlijke wensen verwerken: Een seniorenbed wordt meestal in twee deelbare bedden aangeschaft. Iedereen heeft zijn eigen slaapvoorkeuren voor een bedbodem en een matras. Bij een deelbaar bed kunnen we de persoonlijke wensen verwerken. Een bijkomend voordeel is dat je beide het bed op de juiste hoogte kunt instellen. Tegenwoordig zijn er ook heel veel seniorenbedden die elektrisch verstelbaar zijn en het gemak nog meer verhogen.

Het bed is hoger: Een seniorenbed is doorgaans hoger, wat voordelen biedt bij het opmaken van het bed. Je hoeft minder te bukken, wat prettiger is voor de rug. Bij een tweepersoons seniorenbed kun je ook voor een uitvoering kiezen waarbij je beide helften kunt splitsen.

Verschillende formaten: Een seniorenbed is in verschillende formaten verkrijgbaar. Wil je liever ruimer slapen, dan kun je een ruimer bed aanschaffen.

Om goed te kunnen slapen, is het belangrijk dat je een prettige slaapkamer hebt. Zorg ervoor dat de kamer schoon, opgeruimd en sfeervol is. Een prettige kamer is goed geventileerd en heeft een kamertemperatuur rond de 18 graden. Zorg dat het matras en de bedbodem elkaar aanvullen. Dit geldt ook voor het dekbed en het hoofdkussen. Als je het te warm of te koud hebt in bed, dan bevordert dit niet jouw slaap. Volg in ieder geval jouw eigen ritme en ga slapen als jouw biologische klok dit aangeeft.

Een goedkoop seniorenbed kopen

Ben je op zoek naar een seniorenbed, maar wil je liever niet te veel geld uitgeven? Houd onze aanbiedingen dan goed in de gaten! Wil je liever dat wij jou op de hoogte houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste woontrends, nieuwtjes, aanbiedingen en meer! Daarnaast kun je ook nog een kijkje nemen in onze outlet. Hierin staan scherp afgeprijsde showroommodellen die ook nog eens direct leverbaar zijn. Je kunt ook een kijkje nemen in onze showroom in Vriezenveen. Onze medewerken helpen jou graag met het uitzoeken van een seniorenbed die past bij jouw slaapwensen.

Seniorenbedden