Bureaustoelen

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je ook terecht voor bureaustoelen. Onze bureaustoelen zijn van hoge kwaliteit en hebben een prettig zitcomfort. We zitten steeds meer op een dag, waardoor een goede zithouding en zitcomfort steeds belangrijker wordt. Onze bureaustoelen geven een ultiem zitcomfort achter je bureau. Het geweldige zitcomfort van Stressless vind je nu ook in de Home-office bureaustoelen. Kom proefzitten en ervaar zelf het sublieme zitcomfort.

86 producten gevonden

Bureaustoel kopen

Werk je veel thuis en zit je hele dagen achter je bureau? Dan is het verstandig om een goede bureaustoel aan te schaffen. Bureaustoelen van Stressless geven het ultieme zitcomfort voor achter jouw bureau, in jouw woonkamer of op kantoor. Stressless is vooral bekend om haar relaxfauteuils en banken, niet voor niets zijn ze marktleider op het gebied van relaxfauteuils en relaxbanken. Een comfortabele stoel om goed op te werken.

Hoe stel ik mijn bureaustoel optimaal in?

Wanneer je hele dagen achter een bureau zit, op kantoor of thuis, is het belangrijk dat je bureaustoel goed is ingesteld. Een slechte zithouding leidt namelijk tot rugklachten, dit is te voorkomen door de stoel goed in te stellen. Hoe moet je dit nou doen?

Stap 1 – Stel de stoel zo in dat je benen / knieën in een hoek van 90 graden staan. Doe dit door plaats te nemen en je stoel naar beneden of boven af te stellen, zorg er wel voor dat je voeten plat op de grond staan. Wanneer de zitting ook verstelbaar is, dan kun je de zitten wat verder naar voren of achter plaatsen zodat je bovenbenen ook een goede ondersteuning hebben. Zorg er wel voor dat je knieholtes nog een beetje ruimte overhouden, zo voorkom je dat je jouw bloedvaten afknelt.

Stap 2 – Pas de hoogte van de armleuningen aan. Zorg ervoor dat je armen in een hoek van 90 graden liggen. Je houding moet ontspannen aanvoelen, de armleuningen van de bureaustoel moet je dus niet te hoog of te laag afstellen.

Stap 3 – Ook de hoogte van de rugleuning is belangrijk. Stel de rug van de bureaustoel zo af dat de kromming goed aansluit bij de holte in je rug.

Goedkope bureaustoel

Op zoek naar een goedkope bureaustoel? Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we fauteuils in verschillende prijsklassen. Tevens hebben we regelmatig een bureaustoel in de aanbieding. Dit komt doordat er regelmatig nieuwe modellen aan de collectie worden toegevoegd. De oude collectie gaat dan in de uitverkoop.

Assortiment bureaustoelen

We hebben bureaustoelen van o.a. Kare Design en Stressless in ons assortiment. Kare Design staat bekend om haar moderne design en hoge kwaliteit. Stressless heeft een assortiment met zeer comfortabele bureaustoelen. De bureaustoelen zijn verkrijgbaar in leer, stof of imitatieleder en diverse kleuren. Kom je proefzitten in de showroom?

Bureaustoel