Garantie en onderhoud

Voor alle producten die je bij ons koopt bieden wij naast de wettelijke garantie ook 2 jaar CBW garantie. Kopen bij een CBW-erkende winkel, zoals Löwik Wonen & Slapen, biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. In onze winkel hanteren wij de algemene CBW voorwaarden, die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Daarnaast heb je de mogelijkheid de garantie en bescherming uit te breiden met de All in House garantie. Zo kun je tot 7 jaar zorgeloos genieten van jouw nieuwe meubelen.

Klachten

Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste en wij hechten veel waarde aan goede service. Toch kan het gebeuren dat iets niet helemaal gaat zoals het zou moeten. Wil je een melding maken over een meubel? Vul dan voor een snelle afhandeling rechtstreeks het serviceformulier in zodat onze serviceafdeling zo snel mogelijk contact met jou op kan nemen. Voor alle overige vragen kun je het contactformulier invullen.

Onderhoudstips

Wanneer je nieuwe meubels hebt aangeschaft, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijven. Regelmatig onderhoud van jouw nieuwe meubels is belangrijk om het materiaal in topconditie te houden. Het onderhouden van jouw meubels hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn, daarom geven we je graag een aantal tips. Ontdek hoe je jouw leren meubels, stoffen meubels en houten meubels het beste kunt reinigen en onderhouden en welke onderhoudsproducten je hiervoor nodig hebt. Lees voor het reinigen en voeden met onze onderhoudsmiddelen altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

Stoffen meubels
Onderhoudstips
Stoffen meubels
Leren meubels
Houten meubels

Producteigenschappen

We bieden een ruim aanbod in verschillende meubelen met een grote keuze uit diverse materialen. Maar wat zijn nou de kenmerkende eigenschappen van verschillende soorten meubelstoffen, leersoorten, metalen en houtsoorten?  En nog belangrijker, wat is geschikt voor jou?  We vertellen je ook over de eigenschappen van verschillende matrassen en topmatrassen en welk materiaal het past bij jouw wensen. Wist je bijvoorbeeld al dat plooivorming en pilling eigenschappen zijn die bij zitmeubelen horen? Lees hier alles over de verschillende producteigenschappen!

Stoffen meubels
Eigenschappen
Stoffen meubels
Eigenschappen van leer
Verschillende houtsoorten
Plooivorming en vulling

Matrassen en topmatrassen
Eigenschappen
Matrassen en topmatrassen
Alles over pilling
Eigenschappen metaal