ZTaHL

Al meer dan 25 jaar levert ZTaHL ambachtelijk vervaardigde maar modern vormgegeven verlichtings armaturen in RVS en staal. Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van duurzaam roestvrij staal. ZTaHL laat zich inspireren uit de omgeving om hun heen. Nieuwe ideeën worden dan ook vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt.

3 producten gevonden

ZTaHL – design verlichting met staal

Een lamp met staal / RVS geeft een tijdloze touch aan jouw interieur. Door de strakke afwerking hebben de verlichtings armaturen van ZTaHL een luxe uitstraling. Bijzonder in de loft- en industriële woonstijl mag een lamp van ZTaHL niet ontbreken.
Het grote voordeel van een stalen lamp is dat ze een neutrale kleur heeft. Een stalen lamp is met alle kleuren of met stalen accessoires te combineren.


100% made in Holland

De makers van ZTaHL maken alles zelf met de hand – van ontwerp tot lassen. Hierdoor wordt kwaliteit op het hoogste niveau gegarandeerd en kunnen de lampen precies op maat gemaakt worden. Alle hang-, vloer-, tafel- en wandlampen kunnen in de verschillende RAL kleuren geleverd worden zodat jouw persoonlijke ZTaHL lamp nog unieker wordt.