Urban Cotton

Ons merk Urban Cotton is een platform voor creatief talent. Hier vind je originele wandkleden, wanddecoratie, art prints, schilderijen en fotografie, in een gelimiteerde oplage met Certificaat van Echtheid. Zo weet je zeker dat je een unieke wanddecoratie in huis haalt. Ontworpen door creatieven en kunstenaars. Shop jouw favoriete wandkleden en art prints online of kom langs in onze winkel!

282 producten gevonden

Wandkleden van 100% biologisch katoen

Wandkleden zijn de trend van het moment als het gaat om wanddecoratie. Vroeger hadden we complete tapijten aan de muur hangen, nu zijn het prachtige kunstwerken van 100% biologisch katoen ontworpen door creatievelingen en kunstenaars van Nederlandse bodem. Urban Cotton brengt ook twee keer per jaar een nieuwe collectie wandkleden uit, in het voorjaar en in het najaar. Met een wandkleed uit deze collectie, weet je zeker dat je een unieke eyecatcher aan de muur heb hangen!

Support your local

Urban Cotton is een Nederlands merk dat met de ontwikkeling en productie van deze wandkleden de kunstsector wil ondersteunen. Dat doen zij door een deel van het aankoopbedrag te betalen aan de ontwerper. De ontwerpen van Urban Cotton zijn veelal geïnspireerd door het creatieve en industriële Amsterdam Noord. Met de combinatie van  industriële en creatieve ontwerpen, het katoenen materiaal en een eenvoudig ophangsysteem haal jij zeker een stoer wandkleed in huis.

Urban Cotton art prints

Naast de prachtige katoenen wandkleden kun je bij ons merk Urban Cotton ook terecht voor Art Prints. Van abstracte prints tot de mooiste fotografiewerken van verschillende Nederlandse artiesten, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met of zonder omlijsting. Het leuke aan deze art prints is dat je ze leuk met elkaar kunt combineren op de muur. Ga bijvoorbeeld voor verschillende werken van één artiest of combineer op een creatieve manier  prints van verschillende artiesten. Je natuurlijk ook voor kiezen voor één print op groot formaat als echte eyecatcher aan de muur.

Urban cotton wandkleden