Silk-ka kunstbloemen en planten

Met Silk-ka planten en bloemen breng je duurzaam en levensecht groen in je interieur. De schitterende levensechte kunstbloemen en planten geven je interieur een blijvende natuurlijke uitstraling. De schitterende creaties van Silk-ka worden met de hand gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van een schitterend boeket, een onderhoudsvrije plant of levensechte boom, niet alleen zeer duurzaam maar ook een echte boost voor je interieur!

189 producten gevonden

Silk-ka | Flowers for life

Meer dan 25 jaar geleden werd het Nederlandse merk Silk-ka opgericht door de zoon van een bloemist. Met silka bloemen kwamen er levensechte, zijden kunstbloemen, kunstbomen en kunstplanen op de markt, die allemaal handgemaakt zijn conform de hoogste kwaliteitsnormen. Tijdens het hele productieproces wordt ieder detail, van stof, vorm tot kleur precies gecontroleerd zodat je ervan verzekerd bent dat deze levensechte bloemen en planten een leven lang meegaan.
Dus niet alleen een echte uitvinding voor iedereen die geen groene vingers heeft, maar zeker ook een duurzame oplossing.
Creëer je eigen eyecatchers in huis met deze prachtige bloemen en planten die nooit verwelken of uitdrogen.

Silk-ka kunstbloemen

De hoogwaardige kwaliteit kunstbloemen die je bij Silk-ka vind zijn bijna niet te onderscheiden van echte bloemen.
Kunstbloemen zorgen ervoor dat jouw bloemen altijd de gewenste kleur blijven houden en niet dood gaan. Dit zorgt ervoor dat je geen troep meer in huis hebt en ook stinkend bloemenwater hoort tot de verleden tijd. Bovendien hoef je niet elke keer weer een nieuw boeket te kopen als de bloemen niet meer mooi zijn.

Silk-ka plant

Ook de kunstbomen en planten van Silk-ka zijn echte blikvangers. Met de kunstplanten haal je prachtig groen in huis dat ook altijd groen blijft. Zet ze neer en de planten worden onderdeel van je huis zonder hun vorm of glans te verliezen. Je hoeft dus geen rekening te houden of en hoe hoog een plant gaat groeien of op welke standplaats de plant komt te staan. De kunstplanten en bomen van Silk-ka zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en passen in elk interieur.

Silk-ka boeket

Ben je op zoek naar een zijden bloemen boeket waar je lang van kunt genieten? Ieder seizoen brengt Silk-ka weer een prachtige collectie uit met de bloemen en planten die ook in de natuur op dat moment te vinden zijn. Kies jouw favoriete bloemen en bundel deze in een prachtig pronkstuk voor op tafel of bijv. je keukeneiland.
Stel zelf je allermooiste boeket samen met de zijde kunstbloemen of shop the look van Silk-ka bij Löwik Wonen & Slapen.

Silk-ka Flowers for life