Jamé

De Jamé design meubelen worden ontworpen en gemaakt in Nederland. De gehele collectie fauteuils, banken en hoekbanken bestaat uit onderscheidende ontwerpen met een strakke belijning. De moderne meubelen onderscheiden zich niet enkel door hun unieke uitstraling, ook het zitcomfort laat niets te wensen over. Bekijk de collectie van Jamé in onze showroom in Vriezenveen of shop online!

32 producten gevonden

Design van eigen bodem

De collectie van Jamé biedt een ruim assortiment modern design banken en fauteuils van eigen bodem. De collectie wordt ontworpen en geproduceerd op hun productielocatie in Oss. Met aandacht, vakmanschap en liefde voor het vak. De tijdloze modellen passen in ieder eigentijdse interieur. Maak het geheel eigen met de ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren.

Modern en eigentijds karakter, met passie gemaakt

Gerenommeerde designers staan garant voor de mooiste ontwerpen met oog voor comfortabel design tot in de kleinste details. Ieder model heeft een eigen karakter waarbij je dit verder vormgeeft met een stof of leder naar keuze. Jamé beschikt over een zeer uitgebreide stof- en ledercollectie, er is altijd een bekleding die past bij jouw interieur en woonstijl. Kom proefzitten bij Löwik Wonen & Slapen en ervaar zelf het zitcomfort en de sublieme afwerking van de Jamé zitmeubelen!

Jamé collectie banken en fauteuils

In de gevarieerde banken collectie van Jamé vind je prachtige designs met ieder hun eigen karakter. Met ruim 40 jaar ervaring creëert Jamé zitmeubels met voelbare kwaliteit en een hoogwaardig zitcomfort. De banken worden dan ook door echte vakmensen gemaakt. Jamé maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen, waardoor een heerlijk zitcomfort én een lange levensduur wordt gegarandeerd. Alle meubels worden van de romp tot de stoffering met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen, met passie voor zitmeubelen. Het resultaat? Comfortabel en eigentijds design waar je jarenlang van kunt genieten. Naast de collectie banken en hoekbanken, heeft Jamé ook een collectie fauteuils om jouw zithoek compleet te maken. Ook de fauteuils hebben een eigentijds design, een voortreffelijk zitcomfort en hoogwaardige kwaliteit.

Meubels met lef

Zitmeubels ontworpen en gemaakt met oog voor detail. Met de ruime stoffencollectie maakt jij je bank en fauteuil helemaal eigen. Typerend voor Jamé zijn de krachtige kleuren, waardoor jouw bank of hoekbank dé eyecatcher in jouw woonkamer wordt. De stof- en leercollectie wordt ook regelmatig geüpdatet met de kleuren van het moment.

Beleef de Jamé collectie in Vriezenveen!

Benieuwd naar de collectie banken, hoekbanken en fauteuils van Jamé? Kom dan eens langs bij ons in de showroom en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort. Onze medewerkers staan voor je klaar en geven je graag deskundig advies. Of shop de collectie online!

Jamé design banken