Infiniti

Het Italiaanse designmerk Infiniti vind je in de showroom en online bij Löwik Wonen & Slapen. Bewonder de verrassende, innovatieve en creatieve collectie eetkamerstoelen en tafels in onze showroom. Ontdek de minimalistische ontwerpen van hout, kunststof en metaal. De combinaties van deze materialen in het ontwerp, het voortreffelijke comfort en de wereldse designs typeren de designmeubels van Infiniti.

11 producten gevonden

Creatief en innovatief Italiaans design

Infiniti is opgericht in 2008 en nu tien jaar later hebben zij zich ontwikkeld tot een innovatief en creatief design merk. Ze zijn gevestigd in Italië, waar ook de hele productie plaatsvindt. Voor inspiratie reizen ze de hele wereld over. Zo kunnen ze met hun producten antwoord geven op de eisen van vandaag met betrekking tot woonruimtes, ergonomie, design en ecologische onderwerpen zoals de recyclebaarheid en duurzaamheid van producten.

Een uiting geven aan het dagelijks leven

Het dagelijks leven is continue aan verandering onderhevig, mode en trends veranderen. Infiniti werkt daarom samen met zowel internationale bekende ontwerpers als jonge talenten, om zo uiting te geven aan de veranderingen en trends. Hier doen zij blijvend onderzoek in, wat vervolgens tot uiting komt in hun ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van gerecycled materiaal in de totstandkoming van de meubels en 100% recyclebare eetkamerstoelen.

Infiniti eetkamerstoelen

Het Italiaanse design van de Infiniti stoelencollectie straalt pure schoonheid en klasse uit! Ondanks de minimalistische vormgeving, hebben alle eetkamerstoelen een uniek en karaktervol design. De moderne collectie eetkamerstoelen volgt de laatste trend op gebied van design en comfort. Want laat je niet misleiden, de eetkamerstoelen zitten geweldig! De eetkamerstoelen worden in de basis gemaakt van drie materialen: kunststof, hout en metaal. Bij diverse eetkamerstoelen is het ook mogelijk om de zitting te laten bekleden voor extra comfort. Niet alleen worden de stoelen ontworpen voor gebruik in woonruimtes. Zo heeft Infiniti ook stoelen ontworpen welke perfect werken in een restaurant of bar. Naast de modern vormgegeven eetstoelen, heeft Infiniti ook schitterende tafels in het assortiment. Ook de eetkamertafels onderscheiden zich door het unieke design, combinatie van diverse materialen en de minimalistische vormgeving.

Een kleurrijke eethoek waar je kunt genieten met familie en vrienden

De design eetkamerstoelen van Infiniti zijn ontworpen om te delen en te ervaren met vrienden, familie en je gezin. Minimalistische designs met stuk voor stuk een eigen karakter en uniek design. De ontwerpen zijn eenvoudig, maar verrassend en comfortabel. Met oog op de principes van ergonomie. De karaktervolle ontwerpen geven vreugde en sfeer aan jouw eethoek.

Infiniti