HML Bedding

Het Nederlandse familiebedrijf HML Bedding is een fabrikant van boxsprings en matrassen. Niet het product, maar jouw slaapcomfort staat voorop. HML Bedding besteed enorme aandacht aan zorg aan haar bedden. Je vind de gehele collectie boxsprings van HML Bedding bij Löwik Wonen & Slapen. Ga voor optimaal slaapcomfort en een mooie uitstraling, ga voor HML Bedding.

1 product gevonden

Maatwerk

HML bedding heeft als doel het maken van eerlijke bedden, precies naar de wensen van haar klanten. Bij HML bedding weten ze dat slaapcomfort heel persoonlijk is en dat het afhankelijk is van bepaalde factoren. Denk bijvoorbeeld aan je slaaphouding, postuur en persoonlijke wensen. Een goed bed creëren waar je lekker in slaapt, dat vergt maatwerk. Maatwerk staat bij HML bedding dan ook centraal tijdens de productie van boxsprings. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van slaapsystemen en slaapcomfort. De passie voor slapen in combinatie met het opzoek gaan naar kwalitatief goede oplossingen voor slaapproblemen, heeft ervoor gezorgd dat HML Bedding een eerlijke en unieke collectie boxsprings heeft neergezet. Er is daarbij vooral geluisterd naar de consument. Want jij als klant bent heel belangrijk voor HML Bedding.

De boxsprings van HML Bedding

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de gehele collectie boxsprings van HML Bedding. HML Bedding maakt gebruik van diverse combinaties (elementen) en dat laat het bedrijf ook terugkomen in haar naamgeving. Zo bestaat de boxspring collectie uit composities (muziekstukken) als ouverture, suite en symphony. De ouverture is de basis van de boxspringscombinaties. De suite is een wat uitgebreidere versie en de meest luxueuze versie is de suite. Je kunt deze boxsprings geheel naar eigen wens samen stellen. Zo kun je kiezen uit diverse hoofdborden, matrassen, toppers en verschillende kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor een standaard boxspring of voor een elektrisch verstelbare boxspring. Je kunt zelfs per ligplek aangeven wat jij wil. Zo kun je voor jouw partner bijvoorbeeld een andere topper kiezen dan voor jijzelf. Het is belangrijk dat het matras en de topper goed bij jouw lichaam passen, zodat je lichaam goed wordt ondersteund. Doordat je de ligplekken apart van elkaar kunt samenstellen, kun je aan alle wensen voldoen.

Deskundig advies van onze slaapspecialisten

Goed slapen is belangrijk, want zo kun jij uitgerust en fris beginnen aan een nieuwe dag. Om lekker en comfortabel te kunnen slapen, heb je een goed bed nodig. Een bed dat past bij jou en jouw lichaam. Weet je niet zo goed wat het beste bij jou past? Kom eens bij ons langs. Op onze slaapafdeling in Vriezenveen kun je alle diverse boxsprings bekijken en uitproberen, waaronder de boxsprings van HML Bedding. Daarnaast krijg je deskundig advies van onze slaapspecialisten. Zij weten precies op welke factoren ze moeten letten en op basis daarvan geven zij deskundig advies.
HML bedding