Himolla

Het van oorsprong Duitse bedrijf Himolla is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in zitmeubelen. De zitmeubelen van Himolla zijn niet alleen heel functioneel, maar hebben ook een perfect zitcomfort. Daarnaast hebben ze een tijdloos design en zijn de zitmeubelen erg duurzaam. Ontdek de collectie banken en (relax)fauteuils online of bij ons in de winkel.

7 producten gevonden

Himolla staat voor comfort naar wens en design op maat

Het merk Himolla staat als geen ander voor technologie die garant staat voor het grootste comfort en voor de meest individuele keuze. “Omgeef mensen met comfort”, dat is de missie van de onderneming. Zo ontwikkelde een ambachtelijk Duits familiebedrijf zich in het idyllische Taufkirchen aan de Vils in de afgelopen decennia tot een toonaangevende producent van beklede relaxfauteuils en relaxbanken in Europa. Met de woonkamer sets van Himolla creëer jij een zithoek die ontspanning biedt voor het hele gezin.

Uitgebreide collectie relaxfauteuils

Het mooiste is wanneer alles precies zo werkt als je wil. Bij Himolla is die wens geen gedachte, maar de comfortabele werkelijkheid. Löwik Wonen & Slapen is de grootste Himolla dealer van Oost-Nederland. Bij ons vind je diverse relaxfauteuils, sta-op stoelen en banken met relaxfunctie op ruim 300m² gepresenteerd. De fauteuils van Himolla staan in verschillende maten, stoffen en leersoorten en kleuren gepresenteerd op onze relaxfauteuil afdeling. De fauteuil collectie van Himolla bestaat uit verschillende modellijnen waaronder de Cumulus, EasySwing en Cosyform collectie. Je kunt kiezen uit diverse manuele of elektrisch verstelbare relaxfauteuils. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een versie met drie motoren. Door middel van een knop zet jij de relaxfauteuil eenvoudig in de gewenste stand. Iedereen heeft andere wensen, daarom zijn de relaxfauteuils van Himolla heel divers. Zo is er altijd wel een relaxfauteuil die bij jou past. Bekijk de collectie online of kom langs op onze relaxfauteuil afdeling. Hier kun je alle relaxfauteuils uitgebreid testen en krijg je daarnaast deskundig advies van onze zitspecialisten.

Diversiteit aan mogelijkheden met Himolla

De relaxfauteuils van Himolla zijn vrijwel geheel naar eigen wens samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende maatvoeringen, voetmogelijkheden, hardheden en verstelbaarheid. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stoffen, ledersoorten en kleuren. Je hebt zelfs de mogelijkheid de stoel te voorzien van verwarming, een handige sta op functie of een massage functie. Zo is er voor iedereen, groot of klein, een passende oplossing. Onze zitspecialisten helpen jou graag bij het vinden van jouw ideale stoel. Een relaxfauteuil moet namelijk niet alleen passen bij jouw interieur, maar ook bij jouw lichaam! Goede ondersteuning is van belang, want zo voorkom je nek- en rugklachten.
Himolla