Haveco

Voor topkwaliteit leren en stoffen banken, fauteuils en stoelen ben je bij Haveco aan het juiste adres. Haveco is een bedrijf van Nederlandse bodem en is gespecialiseerd in zitmeubelen. De productie vindt tevens ook plaats in Nederland. Topkwaliteit en een sublieme afwerking worden gegarandeerd. Bekijk de volledige collectie online of kom proefzitten in onze showroom in Vriezenveen!

5 producten gevonden

Haveco zitmeubelen

Haveco produceert sinds 1990 zitmeubelen in Nederland. Ze bieden een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, eetkamerstoelen en fauteuils van topkwaliteit en met een voortreffelijk zitcomfort. Haveco heeft zich gespecialiseerd op het gebied van leren zitmeubelen. De ontwerpen van Haveco zijn verrassend en vernieuwd, daarbij wordt de collectie ook meerdere keren per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen.

De mooiste leersoorten voor zitmeubels met karakter

Haveco is gespecialiseerd in leren zitmeubelen, en dat zie je ook terug in de ledercollectie van Haveco. De leersoorten zijn met zorg geselecteerd en bestaan uit runderhuiden – van een koe – en buffelhuiden. De leersoorten komen uit zuid-amerika en India, met ieder hun eigen karakteristieken. Zo zie je leersoorten met een verfijnde structuur, maar ook leersoorten met stoere en ruiger nerfbeeld. Een karaktervolle leren bank en fauteuil vind je dus bij Haveco. De verschillende leersoorten hebben ook diverse afwerkingen. Bij open afwerkingen blijven de natuurlijke kenmerken van het leder goed zichtbaar. Bij leersoorten met een soft finish zijn de natuurlijke kenmerken minder zichtbaar, maar wordt het leer wel beter beschermd tegen vuil- en vocht. Ervaar de verschillende leersoorten van Haveco in onze showroom en laat je informeren over de verschillende eigenschappen.

Verschillende woonstijlen

De Haveco collectie banken, fauteuils en stoelen bestaan uit verschillende modellen en stijlen. Van modern tot industrieel. Je vindt bijvoorbeeld robuuste en stoere banken in het assortiment, maar ook elegantere modellen en eigentijdse designs. Zo vind je altijd wel een model dat past in jouw interieur! Allen van topkwaliteit met een voortreffelijk comfort.

Banken en hoekbanken van Haveco

In onze Haveco collectie vind je diverse modellen banken en hoekbanken. Van een normale 2,5-zits en 3-zits bankstel tot aan een ruime 6-persoons hoekbank. Combineer jouw favoriete bank met een mooie fauteuil in de zithoek en creëer direct extra zitplaatsen. Wil je een bank of hoekbank met relaxgedeelte? Dat kan! Zo vind je hoekbanken met een ottomane of longchair in de collectie. Maar ook relaxbanken, waarbij je met een druk op de knop in een heerlijke relaxstand gaat.

Een stoere eethoek

Met de eetkamerstoelen van Haveco creëer jij een stoere eethoek met klasse! Het assortiment bestaat uit verschillende eetkamerstoelen. Zo heb je keuze uit een vaste poot en een stoel met parketwieltjes. De meeste eetkamerstoelen in het assortiment zijn ook verkrijgbaar met en zonder armleuning. Daarnaast vind je ook eetkamerstoelen met een verstelbare rugleuning in de collectie van Haveco, waardoor je in een ontspannen houding nog even rustig kunt natafelen.

Bestel de collectie online of kom langs in de winkel

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de grootste collectie Haveco zitmeubelen stijlvol gepresenteerd. Door de veelzijdige collectie en de topkwaliteit is dit Nederlandse merk ruim vertegenwoordigd in onze showroom. Je kunt de collectie natuurlijk ook eerst online bekijken!

Haveco zitmeubelen