Flexlux

Bij Flexlux vind je een ruime collectie hoogwaardige kwaliteit relaxfauteuils. Prachtig design gecombineerd met hoog comfort, dat willen we allemaal. Naast het innovatieve design, die je de kwaliteit en vakmanschap ook terug in de afwerking en details. Shop jouw Flexlux relaxfauteuil online of ervaar het comfort in de winkel!

10 producten gevonden

Perfecte ondersteuning, verrassend comfortabel

Met weinig moeite vind je jouw favoriete positie. Zo zijn de hoofdsteunen eenvoudig te verstellen voor de juiste ondersteuning in iedere positie. Hoge mate van comfort door meerdere comfortlagen die zich aanpassen aan jouw lichaam. Met de geïntegreerde luchtkanalen van Flexlux, geeft de fauteuil een ademend vermogen. De luchtkanalen laten de lucht circuleren door de stoel, zodat je op elk moment comfortabel kunt zitten.

Dynamisch verstelbare rug

Het mechanisme van Flexlux zorgt ervoor dat jouw lichaam in iedere houding perfect wordt ondersteund. De hoek van de zitting en de rugleuning passen zich aan jouw lichaam aan wanneer je van positie verandert. Het biedt daarbij een goede lendensteun en neksteun, waardoor je lichaam altijd perfect wordt ondersteund en comfortabel kunt relaxen. Daarbij ben je verzekerd van kwaliteit, want je krijg altijd 10 jaar garantie (vanaf productiedatum) op het frame en het comfortschuim.

Modellen en stijlen Flexlux relaxfauteuils

Binnen de collectie van Flexlux vind je verschillende modellen relaxfauteuils, ieder met een eigen type design en comfort. De moderne modellen hebben een luxe uitstraling en zijn een echte eyecatcher in ieder interieur. Je hebt keuze uit verschillende stijlen en bekleding. Zo kun je kiezen voor prachtige soepele leersoorten, maar ook luxe stoffen in diverse kleuren. Pas de fauteuil geheel aan naar jouw eigen stijl. Met behulp van de Flexlux creator stel je het ideale design naar wens samen: kies het model, bekleding, poot en schaal en zie meteen uw gekozen ontwerp online! Je kunt een selectie modellen ook in onze winkel bekijken en ervaren.

Manueel en elektrisch verstelbaar

De verschillende relaxfauteuils van Flexlux zijn verkrijgbaar met een manuele bediening. Hierbij gebruik je een hendel om de rug te kantelen. Je kunt dit kiezen in combinatie met een voetenbank voor extra comfort. Daarnaast zijn onze Flexlux relaxfauteuil ook verkrijgbaar met een elektrische bediening, met één druk op de knop plaats jij jezelf in de ideale relaxmodus. De bedieningspanelen zijn elegant weggewerkt in de armleuning. Wil je geen draden over de vloer? Dan kun je ook kiezen voor een elektrische relaxfauteuil met accu. Je laad hem eenvoudig en voor de rest van de tijd heb je geen onhandige draden in het zicht.

Fluxlux relaxfauteuils