Chill Line

Chill Line is een exclusief Nederlands merk in lederen en stoffen relaxfauteuils. De fauteuils zijn prachtige eyecatchers met hun nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort. De stoelen worden op Hollandse bodem gemaakt en zijn daardoor van echt Dutch design. Kom heerlijk proefzitten in onze showroom of neus verder tussen de prachte fauteuils van Chill-Line in onze webshop.

15 producten gevonden

Eigentijdse fauteuils

Wil je heerlijk ontspannen? Dan is een loungestoel van Chill-Line de ideale oplossing. Ze zijn top voor het lichaam en een echte lust voor het oog door het eigentijdse design. Chill-Line is een exclusief topmerk van Nederlandse bodem. Het staat bekend om de vele mogelijkheden en het uittekende comfort. Het draait allemaal om gevoel. De gedreven designers die de Chill-Line collectie hebben uitgebracht, voelden dat goed aan. Zij focusten zich op vormen en materialen en vanuit die denk- en werkwijze zagen de unieke Chill-Line verstelbare loungefauteuils het levenslicht.

Personalisatie

Chill-Line biedt naast zijn industriële uitstraling vele personalisatie mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor meer steun in de rug of in de benen voor extra comfort wanneer je aan het relaxen bent. Neem contact met ons op voor meer informatie.