Terug

Auping Inizio matras

v.a. 595,-

Zoek je een heerlijk comfortabele Auping matras tegen een scherpe prijs? Dan is de Auping Inizio echt iets voor jou. Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met 3 zones, die past op elke bedbodem. Keuze uit Soft, Medium, Firm of Extra Firm. Afmeting: 90 x 210 cm

Verwachte levertijd: 4 - 6 weken

Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Merk auping

Inizio matras Auping

De Inizio is de ideale keuze voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs. Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met 3 zones, die past op elke bedbodem. *Gratis bezorgd tot in je slaapkamer *90 dagen proefslapen met omwisselgarantie *Gemiddelde levertijd 21 dagen. *Jouw matras wordt op maat gemaakt in onze fabriek in Deventer *Bij Auping altijd 5 jaar volledige garantie op alle matrassen *Auping Inizio heeft recycle label B Heb je een latex allergie? Wij bieden ook een Vivo matras aan met een visco activ comfortlaag. Visco activ is een schuim die geschikt is voor mensen met een latex allergie.

 

Ervaar het comfort zelf

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste matras kun je voor het beste advies het best naar onze winkel waar je alle Auping matrassen zelf kunt testen. Onze slaapspecialisten luisteren graag naar jouw persoonlijke voorkeuren en combineren dit met individuele factoren, zoals jouw lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken. Zo weet u zeker dat u de juiste matras kiest. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Extra informatie

Artikelnummer 5096478
Breedte

100, 120, 140, 160, 180, 200, 70, 80, 90

Lengte

190, 200, 210, 220

Kleur

Wit

Stijl

Eigentijds & basic, Modern & design

Merk Auping
Merk auping
Merk auping