Terug

Lex hoekbank

v.a. 2.599,-

De Nederlandse ontwerper Hans Daalder ging de uitdaging aan om een ​​strakke, vaste gestoffeerde bank voor Moome te ontwerpen met een uitzonderlijk zitcomfort. De verhoudingen in zijn ‘LEX’ bank zijn eenvoudig en puur om de aandacht te vestigen op de fraaie lijnen. Door het lichte sledepootje lijkt het alsof de bank zweeft, waardoor de hele combinatie licht en luchtig is. Maar LEX is niet alleen mooi. Wanneer u gaat zitten, zult u ontdekken hoe comfortabel de bank is. De combinatie van een hedendaags design en een kwalitatief hoogwaardige constructie, maakt model Lex de perfecte relaxplek in uw woonkamer. Afgebeeld als 2,5-zits arm links (41) + hoek met eiland rechts (54), in stof, op sledepoot hoogte 17cm. Tevens leverbaar met rechte pootjes. Keuze uit vele stof- en ledersoorten. Diverse opstellingen en afmetingen mogelijk.

Verwachte levertijd: 6 - 8 weken

Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Moome merk

De Nederlandse ontwerper Hans Daalder ging de uitdaging aan om een ​​strakke, vaste gestoffeerde bank te ontwerpen met een uitzonderlijk zitcomfort.
De verhoudingen in zijn ‘LEX’ bank zijn eenvoudig en puur om de aandacht te vestigen op alle grafische lijnen. Het lichte sledepootje geeft de indruk van een zwevende sofa, waardoor de hele combinatie licht en luchtig is.
Maar LEX is niet alleen mooi. Wanneer u gaat zitten, zult u ontdekken hoe comfortabel de bank is.
Die combinatie van een hedendaags design samen met een kwalitatieve constructie en ultiem comfort maakt LEX de perfecte ontspanningsplek in uw huis.

Design by Hans Daalder.

Extra informatie

Artikelnummer LEX
Breedte

284

Hoogte

80

Diepte

237

Zitdiepte

58

Zithoogte

44, 46

Kleur

Naturel

Materiaal

Stof

Stijl

Modern & design

Comfort

Normaal

Merk Moome
Moome merk
Moome merk