WIEMANN

Je brengt een groot deel van jouw tijd door in je slaapkamer. Het is daarom belangrijk dat jij je er volledig op jouw gemak voelt. Ook WIEMANN weet dat dit belangrijk is en dat zie je terug in de collectie. Intelligente oplossingen in combinatie met de beste kwaliteit en hoog comfort zorgt voor een diverse en unieke collectie.

1 product gevonden

De beste kwaliteit

WIEMANN is een Duitse slaapkamerfabrikant die kwaliteitsmeubels voor in de slaapkamer produceert. Het bedrijf werkt volgens een kwaliteitsmanagementsysteem. Zo kan WIEMANN de hoogste kwaliteit garanderen voor haar klanten, vanaf het begin van het productieproces tot aan het eindproduct. De collectie van WIEMANN bestaat uit ledikanten, nachtkastjes, commodes, kledingkasten en complete slaapkamers. In deze collectie staan slimme opbergmogelijkheden, hoogwaardige kwaliteit en ultiem comfort centraal. De collectie is heel divers, zodat er altijd wel een slaapkamermeubel is dat past bij jou. Zo vind je landelijke slaapkamermeubels, moderne slaapkamermeubels, maar ook industriële slaapkamermeubels. Je ontdekt de collectie bij Löwik Wonen & Slapen, zowel online als in onze winkel. Maak je leven nog mooier met de meubels van WIEMANN.

Complete slaapkamers

WIEMANN is voor veel mensen een geliefd merk als het gaat om complete slaapkamers. Ze bieden diverse series aan die allemaal uniek zijn en een eigen stijl hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de moderne series als Boston, Cayenne, Glasgow, en Loft. Een serie bestaat vaak uit een kledingkast, ledikant, nachtkastje en een commode voor een compleet slaapkamerinterieur. Je kunt de meeste series zelfs geheel naar eigen wens samenstellen. De kasten zijn bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleuren, afmetingen en eventueel met ledverlichting. Naast de moderne series kun je ook kiezen uit klassieke series als Cortina, Lido, Meran en Münster. De Münster serie bestaat uit eenvoudige eikenhouten meubels met een natuurlijke uitstraling. Een aantrekkelijk programma waarmee je een rustgevende slaapkamer creëert. Liever een slaapkamerinterieur met een stoer randje? Ga voor de moderne, maar stoere serie Brussel. Deze serie heeft een stoer randje dankzij de leisteenlook accenten. Twijfel je over welke serie het beste bij jouw interieur past of wil je graag advies op gebied van slaapkamermeubels en slaapcomfort? Kom gerust bij ons langs op onze slaapafdeling in Vriezenveen. Onze slaapexperts staan voor jou klaar.

De slaapkamermeubels van WIEMANN

Naast de complete slaapkamers bestaat de collectie van WIEMANN ook uit kastsystemen, ladekasten, nachtkastjes en accessoires. Zo hebben ze kledingkasten met vouwdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren. Elk type deur heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Een scharnierdeur neemt bijvoorbeeld meer ruimte in beslag dan een schuif- en vouwdeur. Kies voor een type deur dat jij mooi en handig vindt. Wil je graag nog meer opbergruimte creëren dan kun je ook voor een ladekast (commode) gaan. In onze collectie vind je diverse ladekasten in verschillende stijlen. Tevens leverbaar met een bijpassend nachtkastje. Wil je meer weten over de WIEMANN collectie? Vraag onze medewerkers gerust voor meer informatie. Je kunt ook onze winkel bezoeken in Vriezenveen. Hier kun je niet alleen de WIEMANN collectie bekijken, maar ook andere slaapkamermeubels van merken als Staud en Steel & Stockings.
WIEMANN