Steel & Stockings

Steel & Stockings is een merk met pure en eerlijke woonproducten. Alle producten zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. De collectie van Steel & Stockings bestaat uit onderscheidende slaapkamermeubels die een unieke stijl hebben. Een mix tussen stoer en robuust met een vleugje vrouwelijkheid. Ontdek de collectie online of in onze winkel.

3 producten gevonden

Pure en eerlijke materialen

Wat begon als een idee van twee vrouwen, groeide uit tot een eigenwijs en karaktervol concept op het gebied van wonen en slapen. Unieke en eigenwijze producten vervaardigd uit pure en eerlijke materialen. Zo bestaan de meeste bedden van Steel & Stockings uit robuust eikenhout. Het hout heeft een karakteristieke uitstraling door de noesten en scheurtjes. Het eikenhout wordt vaak gecombineerd met staal (blauwstaal) of leder. Het leder geeft de producten een unieke uitstraling, doordat alle eigenschappen van het leder bewaard zijn gebleven. Denk bijvoorbeeld aan schandvlekken, lichte beschadigingen en verkleuringen.

Bijzondere bedden van Steel & Stockings

De bijzondere bedden van Steel & Stockings geven jouw slaapkamer warmte en sfeer. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt op je slaapkamer, want je brengt er immers veel tijd in door. Steel & Stockings brengt niet alleen met haar bijzondere bedden sfeer aan jouw slaapkamer, maar ook met haar nachtkastjes, lampen, bijzettafeltjes en linnengoed. Daarnaast hebben ze een ‘onder de wol’ collectie. De collectie bestaat uit heerlijke warme plaids, unieke wandhangers en bedrunners. De producten, gemaakt van meriono wol, hebben een stoere uitstraling door de bijzondere manier van verwerking. Maak jouw slaapkamer helemaal compleet met de producten van Steel & Stockings.

Steel & Stockings bij Löwik

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een groot deel van de collectie online en in onze winkel. In onze winkel in Vriezenveen kun je alle bedden bekijken en testen. Daarnaast geven onze slaapexperts jou deskundig advies. Wil je jouw slaapkamer graag een stoere uitstraling geven? Ga voor stoer ledikant met metalen accenten. In ons assortiment vind je diverse ledikanten met een stoere uitstraling. Daarnaast heeft Steel & Stockings ook stoere bedden met een betonlook en bedden van kurk. De bedden met een betonlook voelen lekker zacht aan, doordat het materiaal is gepolijst. De ledikanten van kurk (uit Portugal) hebben een unieke uitstraling en zijn makkelijk te combineren met elke woonstijl. Wil je graag hulp bij het inrichten van jouw slaapkamer? Onze interieuradviseurs helpen jou graag! Zij toveren jouw slaapkamer om tot een ware droomkamer.
Steel & Stockings