Rauch

Rauch is een familiebedrijf dat in 1897 ontstond in Duitsland en is tegenwoordig een gevestigde naam binnen de slaapkamermeubels. Het bedrijf richt zich op kledingkasten- en systemen en slaapkamer meubels, zoals commodes en bedden. De meubels van Rauch zijn van hoge kwaliteit, hebben trendy designs en slimme systemen. Ontdek de collectie online of in de winkel bij Löwik Wonen & Slapen.

4 producten gevonden

Betaalbare kwaliteit slaapkamermeubels van Rauch

De slaapkamermeubels hebben naast de vele mogelijkheden en maatwerk ook een hoge kwaliteit. Zij hebben hiervoor de ‘Golden M’ certificaat ontvangen, dit staat voor bewezen kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Prachtige slaapkamermeubels waar je lang van kunt genieten. Daarnaast zijn de meubels ook goed voor het milieu. Het hout is duurzaam gewonnen en komt uit de regio. Ook het productieproces is C02 neutraal. Daarmee heeft het Duitse bedrijf het “German Sustainability Award” ontvangen in 2014.

Van tijdloze tot trendy designs

Binnen de collectie van Rauch vind je drie verschillende stijl-lijnen: Dialog, Select en Pack’s. De collectie ‘Dialog’ is een uitgebreide collectie met een tijdloos design, welke geheel naar wens samengesteld kan worden. Deze collectie is zeer geschikt voor slimme oplossingen met betrekking tot de indeling van jouw linnenkast, maar ook specifieke formaten. De collectie omvat verschillende designs: minimalistisch, modern, warm en eigenzinnig. De collectie ‘Select’ van Rauch heeft meer jonge trendy designs en innovatieve functies. De linnenkasten zijn verkrijgbaar met handige opbergsystemen, zoals ingebouwde lades tot aan vakken voor jouw unieke fashion items. Wil je graag een eenheid creëren in jouw slaapkamer? Dat kan met een bed, nachtkastje en kledingkast in dezelfde stijl. De meubels uit deze collectie zijn daarnaast ook handig verpakt en zijn eenvoudig te monteren. In de ‘Pack’s’ collectie vind je een variatie aan bedden, linnenkasten en complete wandkasten met een betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs. De kasten zijn ook hier verkrijgbaar in vele soorten designs. Bekijk de collectie online of laat je verrassen in de winkel. Onze medewerkers geven je graag deskundig advies aan de hand van jouw wensen en eisen. Zo vind je altijd een kast die past bij jouw behoeften, in het juiste formaat en met een stijl dat bij jou past. Wist je dat Rauch ook extra hoge kledingkasten in de collectie heeft? Handig wanneer je wat extra opbergruimte kunt gebruiken.

Shop Rauch kledingkasten en bedden online of kom langs in de winkel!

Heb jij een kledingkast of bed van Rauch online gezien? Kom dan langs in onze winkel in Vriezenveen. Bekijk samen met onze adviseur naar de vele mogelijkheden van de slaapkamermeubels van Rauch en stel jouw ideale linnenkast samen!

Rauch