Maxfurn

Bij Maxfurn kun je terecht voor een moderne en eigentijdse collectie stoelen, banken, tafels en kasten. Ieder met een eigen design en karakter, volgens de nieuwste trends. Maxfurn is tevens de producent en uitvinder van de bekende “Lamulux” meubels. De meubelcollectie van Maxfurn heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk de collectie online of kom eens langs in onze winkel!

1 product gevonden

Maxfurn meubelen

De Maxfurn meubelen worden in eigen fabriek in Roemenië geproduceerd door mensen die hun vak verstaan. De betaalbare meubels van Maxfurn geven jouw interieur een geheel eigen en sfeervolle uitstraling. Met meer dan 30 jaar ervaring weet Maxfurn wat de behoeftes zijn van haar klant en speelt het bedrijf hierop in. Alles wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd, zodat ze de kwaliteit van de meubelen kunnen waarborgen.

Banken en hoekbanken van Maxfurn.

Maxfurn biedt een diverse collectie banken en hoekbanken. Een bekend en innovatief bankenconcept van Maxfurn is de Mainstream. Hierbij kun je in vier stappen jouw gehele bank zelf samenstellen. Met modulaire elementen bepaal je zelf hoe jouw bankopstelling eruit komt te zien. Kies je voor een 2,5 zits, een hoekbank of bijvoorbeeld een 3-zits met longchair? Het is allemaal mogelijk. Vervolgens bepaal je de stijl van de bank met een type armleuning. Je hebt keuze uit 9 verschillende armleuningen, van robuust tot klassiek, wat iedere bank weer een geheel andere stijl geeft. Wanneer jij hebt bepaald hoe jouw bank eruit komt te zien, kies je voor een materiaal en kleur dat bij jou en je interieur past. Daarnaast kun je ook nog je zitcomfort bepalen en de zitdiepte. De bank Target is ook zo’n bankenconcept waarbij je ook de zithoogte en de stijl van de stiksels kunt bepalen. Zo kun je jouw bank geheel naar wens samenstellen in een paar stappen. Bekijk de banken collectie van Maxfurn online of kom eens langs in de winkel!

Maxfurn eetkamerstoelen

Naast de bankencollectie, heeft Maxfurn ook een ruime collectie eetkamerstoelen. Een collectie stoere en eigentijdse stoelen voor een goede prijs. Ze hebben eetkamerstoelen met arm en zonder arm en eetkamerstoelen met metalen of houten poten. Wat je ook wenst, je vindt het in de collectie! Veel stoelen uit de collectie van Maxfurn zijn verkrijgbaar met een microvezel stof in populaire kleuren als cognac, steel, lever en taupe. Dit materiaal het heeft een stoere uitstraling en het is eenvoudig in onderhoud. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende leren eetkamerstoelen.

Lamulux meubels

Je hebt er vast wel eens een keer over gehoord: meubels die kras- en stootvast zijn en waar je jouw koffiekopje zonder problemen op tafel kunt zetten. De Lamulux meubelprogramma’s van Maxfurn zijn innovatief, betaalbaar, sfeervol en duurzaam. Wat is Lamulux eigenlijk? De Lamulux meubels worden gemaakt van meubelpanelen afgewerkt met een materiaal dat een vergelijkbaar is met een topkwaliteit laminaat vloer. Het materiaal is bijna niet te onderscheiden van echt hout. Lamulux ziet er voor het oog niet alleen uit als echt hout, maar voel door de textuur ook aan als hout. Lamulux is een mooi alternatief voor massief houten meubels door de beleving, maar ook door de positieve eigenschappen:

  • Kras- en stootvast materiaal
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Voel aan als massief hout, maar heeft niet de nadelen zoals houtwerking
  • Milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke afwerking
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding en een voordelig alternatief voor massief hout

Bij Maxfurn – de uitvinders van Lamulux – vind je een uitgebreide collectie kasten en tafels van Lamulux in veel verschillende kleuren en stijlen, zodat ook jij een interieur vind dat bij je past.

Maxfurn