Hukla

Met een Hukla fauteuil wordt jouw zitwens vervuld. Hukla is het traditionele merk voor ontspannen zitten. De fauteuils van Hukla kenmerken zich door het hoge comfort en het unieke design. Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen om zo het beste comfort te creëren. Ontdek de collectie van Hukla online of kom langs bij ons in de winkel.

3 producten gevonden

De kwaliteit van Hukla

Hukla werd opgericht in 1936 in Haslach (D), aan de rand van het zwarte woud als matrasfabriek. Vanaf het begin, gold voor Hukla kwaliteit als maatstaf voor alle activiteiten. De kennis van goede ondersteunende matrassen werd voortgezet in de latere zitmeubelen. In de loop der jaren heeft deze Duitse zitmeubel producent zich gespecialiseerd in ergonomische relaxfauteuils met een perfect zitcomfort. Vandaag de dag staat Hukla nog steeds garant voor comfortabele, kwalitatief hoogstaande fauteuils.

De relaxfauteuils van Hukla

Door de jaren heen zijn aan het assortiment voortdurend innovaties op het gebied van zitcomfort toegevoegd. De traditionele bankstellen zijn aangevuld met de meest innovatieve relaxstoelen en banken. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je voornamelijk de relaxfauteuils van Hukla. De unieke collectie relaxfauteuils zijn leverbaar in diverse maatvoeringen, bekledingen, zithoogtes en zitdieptes. Daarnaast kun je kiezen uit manueel verstelbare en elektrisch verstelbare relaxfauteuils. De collectie bestaat uit diverse series, zoals de Alpa Plus, De Cosy en de Ergo Relax. Zo hebben de fauteuils uit de Alpha Plus-serie een heerlijke rug verwarming en kun je eventueel kiezen voor de ‘hartbalans functie’. Deze functie zorgt ervoor wanneer je horizontaal ligt dat jouw tenen net iets boven het hartniveau liggen, zodat de druk op jouw bloedsomloop, hart en andere systemen wordt verlicht. Een ander serie is de Cosy. Deze relaxfauteuils combineren maximaal comfort met een jonger, moderner ontwerp. De relaxfauteuils bieden een optimale ondersteuning en zijn leverbaar in diverse kleuren. Ontdek de collectie bij ons op de website of kom langs bij ons in de winkel. In onze winkel kun je alle relaxfauteuils uitproberen en krijg je daarnaast deskundig advies van onze zitspecialisten.

Bewonder de grootste relaxfauteuil-studio van Oost-Nederland

Naast de grote collectie Hukla fauteuils, zijn ook alle andere bekende relaxfauteuil merken ruim vertegenwoordigd in onze relaxfauteuil afdeling. Unieke relaxfauteuils van merken als Stressless, Himolla, de Toekomst, Gealux en Levanto. De diverse relaxfauteuils hebben elk hun eigen eigenschappen. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd naar onze relaxfauteuil afdeling? Kom gerust bij ons langs in Vriezenveen. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen.
Hukla relaxfauteuils