Claudi

Exclusieve handgemaakte kussens en plaids van hoge kwaliteit. Het Nederlandse Claudi Cushions ontwikkelt luxe sierkussens en plaids in de eigen studio in Zwaag en deze worden geproduceerd door lokale ateliers met gebruik van alleen de hoogste kwaliteit meubelstoffen. De ontwerpers binnen en buiten Claudi brengen elk jaar twee nieuwe collecties uit. Hierdoor ben je verzekerd van een unieke Claudi-stijl volgens de allerlaatste trends.

43 producten gevonden

Exclusieve en luxe sierkussens van Claudi

Het gebruik van sierkussens maken een interieur helemaal af! Het zijn onmisbare woonaccessoires voor het creëren van warmte in huis. Maar naast een decoratieve functie verhogen kussens natuurlijk ook het zitcomfort. De luxe sierkussens van Claudi zijn een echte toevoeging aan ieder interieur. Door te variëren in grootte en vorm en de keuze uit verschillende patronen en materialen van Claudi kussens wordt jouw interieur sfeervoller en krijgt het een luxe uitstraling door de kwalitatief hoogwaardige sierkussens.

 

Kwalitatief hoogwaardig assortiment

Claudi biedt kwalitatief hoogwaardige sierkussens waarbij gebruik is gemaakt van diverse exclusieve materialen waardoor ze een luxe uitstraling hebben. De exclusieve collectie, welke twee keer per jaar wordt vernieuwd, wordt handgemaakt bij lokale ateliers in Nederland waardoor een hoge kwaliteit kan worden aangeboden. Ook de vullingen van de kussens zijn van uitstekende kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd. Er wordt continu gezocht naar samenwerkingen met diverse stoffenleveranciers en er wordt soms ook nauw samen gewerkt met verschillende ontwerpers voor frisse en inspirerende ideeën voor de nieuwe collectie. Op deze manier krijgt de collectie een unieke eigen stijl die perfect past binnen de stijl die Claudi wereldwijd aan wil bieden aan haar klanten.

 

Claudi kussens bij Löwik Wonen & Slapen

Bij Löwik Wonen & Slapen vindt je zowel online als in onze showroom in Vriezenveen een ruim assortiment Claudi kussens. Bestel ze gemakkelijk online en laat ze thuisbezorgen of kom langs in onze showroom om de collectie te bekijken en een keuze te maken. Naast de sierkussens van Claudi bieden we ook een groot assortiment kussens van andere merken in verschillende maten, kleuren en materialen en in verschillende prijsklassen waardoor er voor ieder budget en voor ieder interieur wat te vinden is. Ga bijvoorbeeld voor een luxe vierkant velvet kussen wat lekker zacht aanvoelt of kies juist een groter sierkussen voor een unieke uitstraling!