Terug

Boekenkast Calde

499,-

Boekenkast Calde, uit de boekenkast collectie van Profijt Meubel. Uitgevoerd in mangohout in de kleur lichtbruin en old grey metal frame, met 3 laden en 3 open vakken. Afmeting: (hxbxd) 185x056x038 cm

Verwachte levertijd: Meer dan 8 weken

Boekenkast Calde 499,-
Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Profijt meubel merk

Boekenkast van massief mangohout en metaal Calde

De combinatie van massief mangohout en een metalen frame is helemaal van nu! Mangohout is niet voor niets een populaire houtsoort: het is een stevige houtsoort, is duurzaam en het geeft elk meubelstuk een uniek karakter. Mangohout heeft namelijk een mooie ‘tekening’, waardoor elk meubelstuk gemaakt van deze houtsoort anders is. Mangohout komt van mangobomen, die groeien in Zuid-oost Azië en pas worden gekapt op het moment dat de bomen geen vruchten meer dragen. Voor een meubel van mangohout hoeft er dus niet zomaar een bos te worden gekapt, maar worden oude bomen op mangoplantages gebruikt.

  • Mangohout en metaal, robuust en vol karakter
  • Rechthoekige en ronde eettafels verkrijgbaar in deze meubelserie
  • Complete meubelserie met veel keuze uit kasten en tafels

Bij meubelserie Calde wordt massief mangohout gecombineerd met een metalen frame, de rechthoekige eettafels hebben een metalen U-poot. En meubelserie Calde biedt ook een ronde eettafel! Ronde eettafels zijn al een tijdje steeds populairder aan het worden, en een ronde eettafel met metalen onderstel is helemaal een gewilde optie! De rechthoekige Calde eettafels zijn leverbaar in de volgende maten: 160x90cm, 190x95cm en 220x100cm. De ronde eettafel is verkrijgbaar als ronde eettafel 130cm en als ronde eettafel 150cm.
Daarnaast vind je in deze woonserie een dressoir dat verkrijgbaar is in twee afmetingen, twee typen boekenkasten, drie typen tv-meubelen en een salontafel in twee verschillende maten. Heel veel keuze dus, er is altijd een meubel dat in jouw interieur past! Ook handig om te weten: de meubelen in deze serie worden gemonteerd geleverd. Alleen bij de eettafels dien je zelf de poten nog te monteren. Door de poten van eettafels nog niet te monteren kunnen ze makkelijker vervoerd worden, en dat scheelt weer in de kosten. Daardoor kunnen we onze prijzen laag houden. Wil je meer weten over meubelserie Calde, of wil je advies bij het maken van de juiste keuze? Onze deskundige collega’s helpen je graag verder in onze winkel!

Je vind deze boekenkast en alle andere stijlvolle meubelen, woonaccessoires en kleinmeubelen bij Profijt Meubel Vriezenveen, mooier wonen voor minder geld!
Model: Boekenkast Calde
Art. nr: 10326522
Uitvoering: Uitgevoerd in mangohout in de kleur lichtbruin en old grey metal frame, met 3 laden en 3 open vakken.
Materiaal: Hout
Afmeting: (hxbxd) 185x056x038 cm
Categorie: Kasten. Complete woonprogramma’s. Woonprogramma
Merk: Profijt Meubel Vriezenveen

Extra informatie

Artikelnummer 10326522
Afmetingen

(hxbxd) 185x056x038 cm

Kleur

Bruin, Naturel

Materiaal

Mangohout, Metaal

Stijl

Stoer & robuust, Vintage & industrieel

Uitvoering

Boekenkast, Kast

EAN

10326522

Merk Profijt Meubel
Profijt meubel merk
Profijt meubel merk