Terug

Relaxfauteuil Tuenno – caramel

699,-

Relaxfauteuil Tuenno caramel, uit de relaxfauteuils collectie van Pronto Wonen. Uitgevoerd in stof Jeep 2861-caramel met zwarte metalen 5-teensvoet (voet A, model CSS2). | maximale belastbaarheid 120 kg Afmeting: (hxbxd) 108x071x082 cm | Zithoogte 48 cm, zitdiepte 52 cm..

Verwachte levertijd: Meer dan 8 weken

Relaxfauteuil Tuenno – caramel 699,-
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Pronto Wonen merk

Relaxfauteuil Tuenno handmatig verstelbaar caramel

Ontdek Relaxfauteuil Tuenno handmatig verstelbaar caramel, een stralend voorbeeld van eigentijds en trendy design uit de fauteuil collectie van Pronto Wonen! Bij Pronto Wonen wacht een schat aan prachtige meubelen die perfect passen in ieder interieur, en dat allemaal tegen de meest aantrekkelijke prijzen! Bezoek Pronto Wonen Vriezenveen, op de 1ste verdieping, vlak naast onze brasserie De Fabrik, op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Laat je inspireren en maak jouw droominterieur werkelijkheid met Pronto Wonen!

Relaxfauteuil Tuenno; lekker relaxen in retro stijl

Het is heerlijk comfortabel zitten in deze royale relaxfauteuil die gekenmerkt wordt door het verticale banenstiksel in de rug. De rijke vormgeving en het gebruik van duurzame materialen garanderen dat je jarenlang heerlijk en ontspannen kunt genieten van deze fauteuil. De rugleuning en de ingebouwde voetensteun zijn d.m.v. een gasveer (push back) geheel naar wens te verstellen.

  • Degelijke en duurzame constructie
  • Ook elektrisch verstelbaar mogelijk
  • Keuze uit 2 verschillende voeten in 2 kleuren

Relaxfauteuil Tuenno is opgebouwd uit een sterk frame van staal en multiplex en voorzien van topline veren in de zitting met daarop HR-schuim voor een heerlijk ontspannen zit.

Model Tuenno kan in heel veel stoffen en kleuren uit de Pronto Wonen stoffencollectie of de stoffencollectie van de leverancier. Daarnaast kun je kiezen uit 2 verschillende voeten. Voet A: een 5-teensvoet in zwart of chroom. voet B: een 5-teensvoet in zwart of geborsteld metaal.

Relaxfauteuil Tuenno kan ook in een elektrisch verstelbare uitvoering. Via enkele toetsen op de zijkant van de arm kun je eenvoudig de elektrisch verstelbare functies bedienen. Vind je een snoer over de vloer vervelend dan kun je een accupakket bestellen, waardoor de elektrisch verstelbare fauteuil ook zonder netstroomaansluiting bediend kan worden.

Draai-/relaxfauteuil Tuenno kun je eenvoudig in diverse standen zetten, zodat je altijd de door jou gewenste zithouding kunt creëren om daarna heerlijk te ontspannen en te genieten van het heerlijke zitcomfort.

Onderhoud: Je kunt bij ons onderhoudsproducten krijgen om je draai-/relaxfauteuil te beschermen tegen vuil en vlekken. Ook kun je de garantie tegen een geringe meerprijs verlengen tot 5 jaar.

Kom gerust naar Pronto Wonen en laat je uitgebreid en deskundig informeren over alle mogelijkheden die model Tuenno je kan bieden. Wij heten je graag welkom bij Pronto Wonen.

Productinformatie

  • Model: Relaxfauteuil Tuenno handmatig verstelbaar caramel
  • Uitvoering: Uitgevoerd in stof jeep 2861-caramel met zwarte metalen 5-teensvoet (voet A, model CSS2).
  • Afmeting: (hxbxd) 108x071x082 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 52 cm.
  • Artikel nr: 10317090
  • Tags: Stoffen fauteuils Relaxfauteuils
  • Merk: Pronto Wonen

Extra informatie

Artikelnummer 10317090
Afmetingen

(hxbxd) 108x071x082 cm, zithoogte 48 cm, zitdiepte 52 cm.

Kleur

Bruin, Cognac

Materiaal

Stof

Stijl

Eigentijds & basic, Modern & design, Relax & comfort

Comfort

Normaal

EAN

10317090

Merk Pronto Wonen
Pronto Wonen merk
Pronto Wonen merk