Terug

Boekenkast Stretto White (b72) – mindi hout wit ***OP=OP***

249,-

Boekenkast Stretto White (72 breedte) mindi hout wit uit de collectie van Pronto Wonen. Trendy en eigentijdse kasten voor iedere woonstijl! Uitgevoerd in mindi hout in de kleur wit, met 2 laden en 3 open vakken. Afmeting: (hxbxd) 195x072x036 cm | Afmetingen open vak boven en onder: +/- 39x62x34 cm, open vak midden: +/- 31x62x34 cm.

Verwachte levertijd: 5 - 10 werkdagen

Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Pronto Wonen merk

Boekenkast Stretto White (72 Cm) mindi hout wit

Ontdek Boekenkast Stretto White (72 Cm) mindi hout wit, een stralend voorbeeld van eigentijds en trendy design uit de boekenkast collectie van Pronto Wonen! Bij Pronto Wonen wacht een schat aan prachtige meubelen die perfect passen in ieder interieur, en dat allemaal tegen de meest aantrekkelijke prijzen! Bezoek Pronto Wonen Vriezenveen, op de 1ste verdieping, vlak naast onze brasserie De Fabrik, op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Laat je inspireren en maak jouw droominterieur werkelijkheid met Pronto Wonen!

Boekenkast van Mindi hout

  • Stoere landelijke uitstraling
  • Massief Mindi hout, wit gelakt
  • Laden met softclose
  • Voorgemonteerd
  • Onderdeel van een meubelserie

Deze landelijke boekenkast Stretto White is gemaakt van Mindi hout. Ook wel bekend als Indische sering of Chinaberry. Het hout van deze snelgroeiende boom komt veelal uit plantages en leent zich uitstekend voor de productie van meubelen en heeft relatief weinig last van krimp en kromtrekken. Dat is mooi meegenomen! Doordat dit hout afgewerkt is met een matte laklaag zijn de meubels van deze meubelserie ook nog eens makkelijk in onderhoud.

De boekenkast Stretto White heeft 2 laden en 3 open vakken. De afmetingen van de open vak boven en onder zijn ongeveer H39xB62xD34cm. De afmetingen van het midden vak zijn ongeveer H31xB62xD34cm. De kast is dus zowel ideaal om je leuke accessoires of boeken een plekje in het zicht te geven als om spullen in op te bergen. Deze boekenkast wordt voorgemonteerd geleverd en is uitstekend te combineren met de andere meubelen uit de Stretto White serie. Is wit wat te licht voor bij jou in huis? Je kunt ook kiezen voor een zwarte variant.

Onderhoudsadvies

Het onderhoud is heel eenvoudig. Regelmatig afdoen met een licht vochtige doek en daarna direct het meubel nadrogen met een schone en droge doek. Het reinigingsadvies voor deze meubelserie is de Natural Wood Cleaner. Het advies is om het meubel 2 à 3 keer per jaar te behandelen met Matt Polish.

Productinformatie

  • Model: Boekenkast Stretto White (72 Cm) mindi hout wit
  • Uitvoering: Uitgevoerd in mindi hout in de kleur wit, met 2 laden en 3 open vakken. OP=OP
  • Afmeting: (hxbxd) 195x072x036 cm | afmetingen open vak boven en onder: +/- 39x62x34 cm, open vak midden: +/- 31x62x34 cm
  • Artikel nr: 10324195
  • Tags: Woonprogramma's Woonprogramma
  • Merk: Pronto Wonen

Extra informatie

Artikelnummer 10324195
Afmetingen

(hxbxd) 195x072x036 cm, Afmetingen open vak boven en onder: +/- 39x62x34 cm, open vak midden: +/- 31x62x34 cm

Breedte

72

Hoogte

195

Diepte

36

Kleur

Wit

Stijl

Eigentijds & basic, Scandinavisch & retro, Stoer & robuust

Uitvoering

Boekenkast, Kast

Merk Pronto Wonen
Pronto Wonen merk
Pronto Wonen merk