4x Stijlvol opbergen

4x Stijlvol opbergen

Opbergruimte is belangrijk in ieder interieur. Sommige spullen heb je het liefst uit het zicht en achter gesloten deuren en sommige items mogen gezien worden. Met het gebruik van verschillende kasten creëer je stijlvolle opbergruimte. Zo kan een grote wandkast ruimte bieden voor al jouw boeken en dient het tegelijk als een sfeervolle wandvulling.

Laat zien wat je in huis hebt!

Sommige spullen hoef je niet achter gesloten deuren op te bergen. Een vitrinekast of buffetkast geeft voldoende opbergruimte achter glazen deurtjes. Plaats hier jouw mooiste servies in en combineer het met persoonlijk items zoals waardevolle souvenirs van vakantie en een mooi familieportret. Heb je extra opbergruimte nodig? Ga dan voor een buffetkast of vitrinekast met aan de onderkant gesloten deurtjes, zoals de prachtige vitrinekast Shirley van Henders & Hazel. Deze stijlvolle opbergers staan erg leuk in de (leef)keuken of in de eetkamer!

Stijlvol opbergen

Kasten hebben tegenwoordig meer dan alleen een opbergfunctie. Een open wandkast kan ook als een podium dienen voor jouw mooiste woondecoratie, favoriete boeken en persoonlijke items die jij graag terug ziet in het interieur. Door het te verzamelen in een open wandkast ontstaat er een sfeervolle accent muur. Zie het als een blanco canvas die je per seizoen kan restylen. 

Verborgen functies 

Nu de woonkamer steeds vaker als werkplek wordt gebruikt, zijn handige oplossingen waar je jouw laptop, papierwerk en andere kantoorartikelen kunt opbergen geen overbodige luxe. Daarvoor is de City dressette een handige oplossing. Overdag kun je er met alle gemak aan werken en heb je al jouw spullen bij de hand. ‘s Avonds berg je jouw spullen gemakkelijk weer op en sluit je het eenvoudig af. Geen volle tafels meer met papier en andere rommeltjes, met één beweging is jouw werkplek weer helemaal netjes dankzij de handige klep.  

In de spotlight

Een opbergkast zoals een dressoir is vaak volledig gesloten. Handig, want daar kun je veel spullen in kwijt. Vind je dat misschien toch een beetje saai, dan kun je ook voor een wandkast of dressoir gaan met een of twee open vakken. Hier kun jij jouw mooiste vaas of boeken in de spotlight zetten. Doordat merendeel gesloten is heb je toch voldoende opbergruimte!