Comfort Suite

Ben je op zoek naar een betaalbare boxspring van goede kwaliteit? De collectie van Comfort Suite bestaat uit betaalbare en hoogwaardige boxsprings met een prachtige afwerking. Je kunt ze geheel naar eigen wens samenstellen. De boxsprings van Comfort Suite zijn verkrijgbaar met diverse hoofdborden, matrassen en toppers. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stofsoorten en kleuren. Ontdek de collectie!

21 producten gevonden

Ontspannen wakker worden met Comfort Suite

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de gehele collectie van Comfort Suite. Op onze slaapafdeling vind je diverse modellen die verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren. Daarnaast kun je kiezen uit een vaste uitvoering of uit een elektrisch verstelbare uitvoering. Een elektrisch verstelbare boxspring is ideaal. Met een druk op de knop zet jij jouw boxspring in de gewenste stand. Nog meer luxe? Je kan in het voetenbord van de boxspring ook een televisie plaatsen. Zo kun je lekker vanuit bed genieten van je favoriete tv-programma.

Een luxe hotelervaring

De boxsprings van Comfort Suite hebben een luxe uitstraling en geven jou het gevoel alsof je in een luxe hotel slaapt: zachte kussens, knisperend beddengoed en een heerlijk comfortabel bed. Dat is pas echt ontspannen wakker worden. De boxsprings hebben comfortabele lattenbodems, aangename matrassen en een mooi design. Een boxspring moet natuurlijk niet alleen lekker liggen, maar moet er ook mooi uitzien. Met een boxspring van Comfort Suite maak jij jouw slaapkamer helemaal compleet.

De matrassen van Comfort Suite

Het is belangrijk dat je een goede nachtrust hebt, zodat je ’s ochtends fris en fruitig opstaat en klaar bent voor een nieuwe dag. Een matras heeft veel invloed op je nachtrust. Door te slapen op een te hard of te zacht matras kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Een ‘slecht’ matras wat niet past bij jouw lichaam biedt geen goede ondersteuning. De matrassen van Comfort Suite zijn voorzien van zeven comfortzones en bieden optimale ondersteuning. De collectie bestaat uit zowel soepele als stevige matrassen. Welk matras het beste bij jou past, hangt af van je lengte, gewicht en de manier waarop je ligt. Weet je niet zo goed welk matras je het beste kan kiezen? Kom eens bij ons langs. Hier kun je niet alleen onze bedden en matrassen testen, maar je krijgt daarnaast ook deskundig en vrijblijvend advies van onze slaapexperts. Zo weet je zeker dat je een matras kiest dat past bij jouw lichaam (en houding).

De lattenbodems van Comfort Suite

Naast het matras heeft een bedbodem ook grote invloed op jouw nachtrust. Een goede lattenbodem is daarom onmisbaar. Het is belangrijk dat een lattenbodem zorgt voor optimale ventilatie en ondersteuning van het matras. Je wordt hierdoor niet alleen ontspannen wakker, maar je kunt ook nog extra lang genieten van jouw matras. Het aanbod lattenbodems van Comfort Suite is erg divers. Welke lattenbodem voor jou het meest geschikt is, hangt af van je bed, je lichaamsbouw en het gewenste comfort. Je kunt kiezen uit een vlakke lattenbodem, hand verstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodem. Elke lattenbodem heeft zo zijn eigen eigenschappen. Laat je daarom goed adviseren door onze slaapexperts.
Comfort Suite