Caresse

Ga voor een onderscheidende boxspring, ga voor Caresse. De boxsprings van Caresse bieden een ultiem comfort, perfecte ondersteuning en goede ventilatie. Daarnaast hebben de boxsprings een doordachte en eigentijdse vormgeving. Met de keuze voor een Caresse boxspring kies je voor een persoonlijke slaapbelevenis die jarenlang de kwaliteit van jouw nachten bepaalt. Ontdek de collectie!

4 producten gevonden

Caresse boxsprings

Bij Löwik Wonen & slapen vind je een ruime collectie Caresse boxsprings. Een boxspringcombinatie van Caresse bestaat uit een onderstel van hout of metaal op pootjes, een matras en eventueel een topmatras. Al jarenlang produceren zij boxsprings van hoge kwaliteit. Caresse probeert met haar kennis van slapen en slaapsystemen jou een volmaakte slaapervaring te bieden. Ze vinden het belangrijk dat jij ’s ochtends met energie, een ontspannen lichaam en een verfriste levenskracht opstaat. De collectie boxsprings van Caresse is heel divers, zodat je voor elke stijl een boxspring vindt met een persoonlijke touch. De boxsprings zijn ontwikkeld met het oog op diversiteit in uitvoeringen, uitstraling en accessoires. In de collectie van Caresse vind je drie modellijnen: Silver collectie, Gold collectie en de Platinum collectie. Deze series vind je ook bij Löwik Wonen & Slapen.

Silver collectie

Een boxspring uit de Caresse Silver Collection geeft elke nacht glans. De Caresse 3800, 3850, 4500, 4550, 4600, 4650, 4700, 4750, 4800, 4810, 4850 en 4860 bieden comfort, kwaliteit en een eigentijdse vormgeving. De meeste boxsprings uit deze Silver collectie zijn verkrijgbaar in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoeringen, uitgerust met een uniek ‘pull-back’ systeem. De boxsprings hebben gestoffeerde pocketveringmatrassen in diverse moderne kleuren. Zo past er altijd wel een boxspring uit de Silver collectie bij jou.

Gold collectie

Elektrisch verstelbaar, ‘pull-back’ systeem, pocketveren matrassen, luxe handgemaakte topmatrassen van natuurlijke materialen; een boxspring uit de Gold Collection maakt slapen tot een ervaring waarnaar je dagelijks gaat verlangen. De functionaliteit, het comfort en de vormgeving van de Caresse 5400, 5450, 6700 en 6750 dragen bij aan een heerlijke en ontspannende nachtrust.

Platinum collectie

Zo volmaakt kan slapen zijn! Elektrisch verstelbaar, pocketveren matrassen met vijf comfortzones, ‘pull-back’ systeem, handgemaakte topmatrassen van natuurlijke materialen; de Caresse 9300, 9350, 9500, 9550, 9700, 9750, 9710, 9760, 9800 en 9850 bieden jou een unieke slaapbelevenis. Luxe uitvoeringen met geïntegreerd voetbord, modieuze kleuren, vakmanschap en oog voor detail. Creëer jouw droomslaapkamer met een boxspring uit de Platinum Collection van Caresse.

Deskundig advies

Ben je van plan om een boxspring aan te schaffen? Dan kun je het beste even bij ons langs komen. Op onze slaapafdeling in Vriezenveen vind je niet alleen boxsprings van Caresse, maar ook boxsprings van merken als Auping, Tempur, Avek, Comfort Suite en nog veel meer! Naast dat je alle boxsprings kunt bekijken en uitproberen, krijg je deskundig advies van onze slaapexperts. Met hun kennis en ervaring op het gebied van slapen en slaapsystemen kunnen ze jou een boxspring aanraden wat past bij jou en jouw lichaam. Zien we jou binnenkort bij Löwik Wonen & Slapen?
Caresse