Terug

Fauteuil Mano – HR schuim – taupe **SHOWROOMMODEL**

Oorspronkelijke prijs was: € 419,-.Huidige prijs is: € 349,-.

***SHOWROOMMODEL***

Fauteuil Mano HR schuim zitting taupe uit de collectie van Pronto Wonen. Trendy en eigentijdse fauteuils voor iedere woonstijl! Uitgevoerd in stof python 12-taupe met arm D1, HR-schuim in de zitting en zwarte houten poten, type HF2 (12 cm). Afmeting: (hxbxd) 087x094x092 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm.

Verwachte levertijd: Direct leverbaar

Vraag vrijblijvend informatie aan
Laagste prijsgarantie
100% Slagingskans
Pronto Wonen merk

Fauteuil Mano in kleur taupe met zwarte houten poten

  • Met HR-schuim zitting
  • Uitgevoerd in stof python 12-taupe
  • Heeft afgeronde armleuningen 17 cm breed
  • Met zwarte houten poten 12 cm

 

Fauteuil Mano is een prachtige fauteuil voorzien van een los rugkussen en met een heerlijk zitcomfort. De armleuningen van de fauteuil zijn wat afgerond en 17 cm breed en de mooie houten tapse poten geven de fauteuil een robuuste look. Het afwerkingsniveau en het geboden comfort zijn van zeer hoge kwaliteit, zo is deze fauteuil voorzien van een stevig houten frame en worden de beste materialen gebruikt.

 

Heb je liever een bankstel of zelfs een grote zitcombinatie? In de winkel is model Mano verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen, stoffen en kleuren om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit 6 verschillende armleuningen in 2 hoogtes, verschillende poten in hout en metaal en meerdere poothoogtes. Om het plaatje helemaal compleet te maken bieden wij je ook nog extra opbergladen of ruimtes in de bank en kun je voor een relax/slaapfunctie kiezen indien je een keer lekker lui languit wilt liggen. Voor een extra comfort zijn er diverse hoofdsteunen en verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur.

 

Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

Uit de collectie van Pronto Wonen Vriezenveen, de mooiste meubelen voor ieder interieur en altijd de beste prijs! Je vindt Pronto Wonen op de 2de verdieping naast brasserie De Fabrik, op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.

Model: Fauteuil Mano HR schuim zitting taupe
Uitvoering: Uitgevoerd in stof python 12-taupe met arm D1, HR-schuim in de zitting en zwarte houten poten, type HF2 (12 cm).
Afmeting: (hxbxd) 087x094x092 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm
Artikel nr: 10375718
Tags: Fauteuil stof Bankstellen
Merk: Pronto Wonen

Extra informatie

Artikelnummer 10375718OUTLET
Afmetingen

(hxbxd) 087x094x092 cm, zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm

Breedte

94

Hoogte

87

Diepte

92

Zitdiepte

54

Zithoogte

48

Kleur

Taupe

Materiaal

Stof

Stijl

Eigentijds & basic, Stoer & robuust

Comfort

Normaal

Uitvoering

Fauteuil

Merk Pronto Wonen
Pronto Wonen merk
Pronto Wonen merk