VTH kasten

Gebruik je ruimte optimaal en ga voor een VTH kast. VTH kasten kunnen geheel op maat gemaakt worden. Je bepaalt niet alleen de grootte van een kast, maar ook de indeling en uitstraling. Ook bij Löwik Wonen & Slapen kun jij jouw eigen VTH kast samenstellen. Dat vervelende hoekje waar je niks mee kan, is nu verleden tijd.

1 product gevonden

Ontwerp je eigen VTH kast

Op zoek naar een kast op maat? Met VTH kasten zit je goed. Je kunt diverse kasten op maat laten maken, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten, woonkamerkasten, inloopkasten, kantoorkasten en dressoirs. Het voordeel van een kast op maat is dat je de ruimte optimaal benut. Naast de grootte, bepaal je zelf de indeling en uitstraling van je kast. Wil je graag een kast met veel lades of met extra legplanken? Je bepaalt het allemaal zelf! Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse deuren als schuifdeuren, draaideuren of wil je juist een luxe inloopkast? Het voordeel van schuifdeuren ten opzichte van draaideuren is dat ze minder ruimte in beslag nemen. Je hoeft geen deur open te draaien, maar je kan de deuren juist makkelijk en geruisloos heen en weer schuiven. Heb je een schuine wand in je slaapkamer? Dat is geen probleem, want de schuifdeurkasten van VTH kunnen ook prima op maat worden gemaakt. Tot slot zijn de kasten van VTH leverbaar in diverse kleuren. Je hebt bij het kastinterieur keuze uit 80 hout of uni decors en bij schuifdeuren & draaideuren heb je keuze uit maar liefst 150 decors. Sommige decors kun je zelfs onderling met elkaar combineren, zodat je ook echt je eigen stijl kan creëren. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Kom eens bij ons langs. In onze winkel in Vriezenveen staan onze medewerkers voor jou klaar om je te helpen. Zij kunnen jou deskundig advies geven op het gebied van kasten op maat.

VTH kasten voor je woonkamer

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je VTH woonkamerkasten op maat. Of je nu een moderne of een klassieke woonstijl hebt, onze VTH woonkamerkasten kunnen gecombineerd worden met elke woonstijl. Ga je voor een mooie kast hangend aan de muur of juist voor een grote boekenkast die de hele wand bedekt? Er is heel veel mogelijk! Doordat de kasten van VTH geheel op maat worden gemaakt, zijn ze erg uniek en sluiten ze perfect aan bij jouw woonkamer. Weet je niet zo goed wat voor soort kast het beste in jouw woonkamer past? Kom eens bij ons langs in Vriezenveen. Al jouw vragen en ideeën kun je voorleggen aan onze interieuradviseurs. Zij werken alle ideeën uit en samen met jou toveren ze jouw woonkamer om tot iets moois! Tip: je kunt ook nog een kijkje nemen tussen onze andere woonkamer kasten.