PT,

Ons merk Present Time heeft een stoere collectie met een tijdloos en verfrissend design woonaccessoires. Onder het moederbedrijf Present Time vallen ook onze merken Karlsson en Leitmotiv. PT is gespecialiseerd in originele designs woonaccessoires, geschenken en kleinmeubelen. Als je nog een mooi woon cadeau zoekt dan moet je hier zeker even een kijkje nemen.

12 producten gevonden

Het ontstaan van Present Time

In 1980 is Present Time onder een andere naam begonnen met kleine geschenken en is later gefuseerd met Clockword. Vanuit daar is Present Time ontstaan. Later heeft Present Time (pt,) haar bedrijf uitgebreid met de merken Leitmotiv en Karlsson. Deze eigentijdse merken met bijzondere designs vind je ook in onze webshop.

PT, collectie

De collectie van Present Time bestaat uit betaalbare en eigentijdse woonaccessoires, kleinmeubelen, klokken en verlichting. De collectie wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe verfrissende en originele designs. Het assortiment loopt uiteen van klokken tot unieke decoratie stukken, maar ook voor wandrekken en bijzettafels ben je bij PT, aan het juiste adres. De woonaccessoires hebben veelal een modern design met een twist in prachtige kleuren. Fleur jouw interieur op met de kleurrijke accessoires, klokken, verlichting en kleinmeubelen van Present Time!

Present Time woonaccessoires

Alles wat je nodig hebt om jouw interieur sfeer te geven. Mooie sierkussens op de bank, kleurrijke theelichten en kaarshouders, maar ook unieke beelden, vazen en potten. Met deze unieke designs weet je zeker dat je een echte eyecatcher in huis haalt. De verschillende woonaccessoires in de collectie van pt, zijn mooi met elkaar te combineren en te groeperen. Ook voor handige wandrekken en stijlvolle vloerkleden kun je hier terecht. De woonaccessoires van Present Time zijn ook nog eens betaalbaar en daarmee extra leuk om eens cadeau te geven.

Stijlvol opbergen met PT,

Van prachtige manden, boxen en magazijn houders tot aan unieke kapstokken. Bij ons met Present Time kunt je terecht voor alle stijlvolle opbergers die je nodig hebt. Ook deze opbergers match je eenvoudig met de rest van de collectie van pt,.