Ojee Design

Ojee Design is een oer-Hollandse fabrikant van moderne fauteuils. De fauteuils van Ojee Design zijn niet alleen comfortabel, maar ook heel divers en tijdloos. Zo past er altijd wel een fauteuil bij jou interieur waar je jarenlang van kunt genieten. Je ontdek de collectie fauteuils van Ojee Design bij Löwik Wonen & Slapen, zowel online als in de winkel.

3 producten gevonden

Ojee Design fauteuils

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een unieke selectie fauteuils van Ojee Design. Je shopt de moderne fauteuils online en bij ons in de winkel. De modellen zijn heel divers, eigenzinnig en kleurrijk. De fauteuils hebben een unieke uitstraling en zijn net iets aparter dan fauteuils van andere merken. Daarnaast hebben ze een fijn zitcomfort. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, maar je moet ook vooral lekker kunnen zitten. De fauteuils zijn voornamelijk gevuld met een vulling van polyether en koudschuim. De collectie van Ojee Design bestaat uit betaalbare fauteuils, zodat iedereen kan genieten van een design fauteuil. Daarnaast zorgt de diversiteit ervoor dat er altijd wel een fauteuil is dat past bij jou. Ga bijvoorbeeld voor een grijze stoffen fauteuil of een stoere leren draaifauteuil. Je kunt kiezen uit een enorm brede stoffencollectie en leersoorten. Wil je zelf graag wat insturen? Dat kan! Ook daar heeft Ojee Design een oplossing voor.

De collectie

De unieke collectie fauteuils van Ojee Design bestaat uit diverse modellen, zoals Bart, Bobbi, Koos, Lewis, Jacky, Elize en Maud. Elk model heeft een andere uitstraling en voegt op zijn eigen manier iets toe aan jouw interieur. Zo is de Bart fauteuil een mooie ruime fauteuil met een moderne, maar stoere uitstraling. De fauteuil is leverbaar als standaard fauteuil, maar ook als draaifauteuil. De zitting is voorzien van nosagveren en gevuld met koudschuim. Een ander populaire fauteuil is het model Maud. Een elegante fauteuil met strakke lijnen en een heerlijk zitcomfort. De Maud fauteuil is voorzien van een rank rvs onderstel en een stijlvol design. Daarnaast is de stoel verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten, zowel stof als leder. Wil je er een bijpassende hocker bij? Dat is bij diverse modellen van Ojee Design mogelijk. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Deskundig advies

Wil je graag hulp bij het uitzoeken van een nieuwe fauteuil of wil je graag diverse modellen uitproberen? Kom gerust eens bij ons langs. In onze winkel kun je niet alleen de fauteuils van Ojee Design testen, maar ook van andere merken. Daarnaast geven onze medewerkers jou graag deskundig advies op het gebied van fauteuils en andere zitmeubelen.
Ojee Design