La Provence

La Provence collectie is een met zorg samengestelde meubellijn, die het best te omschrijven is als sfeervol landelijk, met oog voor de laatste interieurtrends. De meubelen uit de La Provence collectie hebben een warme ‘lifestyle’ uitstraling en worden ambachtelijk gefabriceerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. La Provence onderscheidt zich door haar sterke prijs/kwaliteit verhouding, voor jarenlang woonplezier. Je kunt ze bewonderen in onze showroom of bekijken in onze webshop.

1 product gevonden

Eerlijke materialen, eerlijke prijs

La Provence is een eigentijds merk met de focus op een trendy en landelijke stijl maar met een eigen twist. Hierbij staat het gebruik van eerlijke materialen voor een eerlijke prijs hoog in het vaandel bij het bedrijf. De collectie heeft een warme, landelijke uitstraling die in ieder interieur tot zijn recht komt. Door de goede kwaliteit van de materialen in combinatie met de ambachtelijke fabricagewijze van de meubelen krijgt de meubellijn van La Provence een hoogwaardige en luxe uitstraling.

Uitstekende prijs, kwaliteit en servicevoorwaarden

La Provence onderscheidt zich ten opzichte van anderen door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en goede servicevoorwaarden. Hierdoor wordt jarenlang woonplezier gegarandeerd en hoef jij je de komende jaren geen zorgen meer te maken om jouw meubels.