Met de juiste kerstdecoratie worden de feestdagen dit jaar onvergetelijk

De aanstaande feestdagen zullen wij weer veel thuis zijn in ons warme knusse kersthuis. Wat is er dan ook lekkerder dan ervoor te zorgen dat jouw huis écht voelt als het fijnste plekje om te zijn. Een plek waar je tot rust komt, jij je fijn voelt en je kunt genieten van alles om je heen. Kies zelf de kerststijl die bij jou past. Van een Bohemian kerst tot Scandinavisch, industrieel, minimalistisch, DIY, klassiek, landelijk of magisch. Dit is jouw kerst. Vier het zoals jij dat wilt!

Tips voor de mooiste kersttafel

Met kerst pakken wij vaak extra uit. In de keuken worden wij allemaal echte chefs, we doen ons best aan onze outfit, ons huis is prachtig versierd, er klinkt kerstmuziek en dan wil je natuurlijk ook dat de eettafel er gezellig en feestelijk uit ziet. Begin met het neerzetten van de stoelen rondom de eettafel. Zo weet je precies waar je alle borden kunt neerzetten. Drapeer dan je tafellakens of tafellopers over tafel. Daarna dek jij je tafel in met placemats, mooie borden, glazen, bestek en servetten. Stijl het geheel af door kleine dennentakjes met naamkaartjes op de servetten te leggen. Als je een menu samen hebt gesteld kun je deze natuurlijk ook op het bord leggen.

Naast de items die je echt nodig hebt om te kunnen eten, maakt een mooie eyecatcher de tafel altijd extra feestelijk. Begin dan met kandelaars, lantaarns, kerststukken of hoge vazen met kerstversiering neer te zetten. Dit zijn vaak de grootste decoraties op tafel die ook de meeste ruimte innemen. Door het licht te dimmen kun je meteen zien wat het licht effect is. Van daaruit voeg je kleinere accessoires toe zoals waxinelichtjes, kerstballen en strooi wat kerst-confetti en glitters op de tafel. Zorg er wel voor dat je kersttafel niet te vol wordt.

Kersttrend: Be Brave

Een van de grote trends deze winter is “Brave”. Een warme mix uit karamel, perzik en zandtinten gecombineerd met koper accenten en zachte Teddy stoffen. Maak jouw interieur compleet met sfeerverlichting en be brave.

Voor een geslaagd Oud & Nieuw

Op zoek naar alternatieven voor een geslaagd feestje thuis? Er zijn steeds meer kleine bars die weinig ruimte innemen en een knusse en gezellige plek vormen waar jij graag met jouw vrienden en familie samen komt. En als het feestje voorbij is ruim je met een kleine thuisbar snel en gemakkelijk alles weer op. Zo wordt de bar een onderdeel in jouw interieur tot het volgende feestje. Struin door onze online winkel met bijvoorbeeld barstoelen, bartafels en barkasten en en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden voor een bar in jouw huis.

Licht in de duisternis

Naast dat de donkere dagen met heel veel gezelligheid gepaard gaan, zijn het ook de dagen met weinig zonlicht. We verlangen dan ook naar een prettig licht in ons huis. Combineer mooie maar functionele basisverlichting zoals hanglampen en plafonnières met karakteristieke sfeerverlichting. Stijl het geheel af met accessoires zoals theelichtjes, kaarsen en lantaarns voor nog meer sfeer. Zo creëer je het perfecte licht.

Energie zuinig

Gebruik LED lampen in plaats van gloeilampen. Deze zijn beschikbaar in een groot scala aan kleuren en vormen, gaan 25 keer langer mee dan een gloeilamp en zijn ook nog veel energie zuiniger.

De mooiste cadeaus voor onder de boom

Met een woonaccessoire maak je iedereen blij. En wat is leuker dan een cadeau aan iemand geven waar hij of zij de hele dag in huis naar kan kijken. Omdat de keuze reuze is, vind je voor iedereen persoonlijk wel een uitvoering die bij hem of haar past. Of wat dacht je van een mooi schilderij, ornament of een unieke vaas? Heb je geen inspiratie? Geef dan een Löwik woonzinnige accessoire cheque. Zo kan de ontvanger zelf zijn woonitems kiezen. Succes gegarandeerd!