Winter is coming!

Sfeervol en warm interieur met de koude winterdagen

De eerste voorzichtige sneeuw is al gevallen en de stormen hebben de bomen al van hun blad ontdaan. Nu is het echt tijd voor de winteravonden, zeker met Sinterklaas en Kerst voor de deur. Hoe leuk is het dan om de kamer in een kerstsfeer om te toveren. Creëer een fijne sfeer met kaarsen, sfeerlichtjes, warme kleuren en heerlijk wollen plaids en een met een warme chocolademelk voor de open haard. Heerlijke vooruitzichten… Wij zijn al op koers om al onze producten mooi uit te laten komen voor onze komende kerstshow want uiteraard zijn wij 2e kerstdag van 11.00 uur tot 17.00 uur extra geopend en ook staan wij tussen kerst en nieuwjaar te popelen om u te ontvangen en onze collectie te tonen.

Nieuwe woonprogramma’s

Er zijn weer mooie nieuwe woonprogramma’s aan ons assortiment toegevoegd waaronder het robuuste eiken programma Rosami, massief hout inclusief scheuren en open noesten, verkrijgbaar in diverse kleuren. Het programma is in diverse maten en opstellingen verkrijgbaar, eigenlijk kun je wel zeggen dat je het naar eigen wens kunt indelen. De kasten kunnen op zwarte metalen pootjes geleverd worden, leuk bij de retro bankmodellen Smile en Rivolo, maar kunnen ook zwevend worden geplaatst. Leuk detail is dat er niet alleen een open greep kan worden toegepast maar ook zelfs een stoer leren handgreepje, of een greeploos model met daarachter een contrasterende lijn als extra acccent! Dit programma wordt compleet gemaakt met een tafellijn, echt een aanrader! Leuk met de Trente eetkamerstoelen in diverse kleurtjes of het Trente eetbankje.

Combinatie van hout en metaal

De combinatie van hout – al of niet vergrijsd – met zwart of donker vintage metaal komt steeds vaker in beeld, zo ook bij ons nieuwe programma Salimo waarin zelfs hele deur- en ladepanelen in metaal zijn uitgevoerd. Ook dit programma heeft een stoere tafellijn met donker metalen X-poot. Combineer dit met een stoere eetkamerstoel met een donkere metalen poot of een donker houten poot.

Fijne feestdagen!

Rest me jullie een heel fijne decembermaand te te wensen en jullie van harte uit te nodigen om deze maand gezellig aan te komen, koffie staat altijd klaar en voor iedere kopende klant hebben wij leuke cadeau’s in petto zoals een playstation 4, X-box ONE, espresso-apparaat , televisies, digitale camera’s, soundbars etc. of liever een accessoirecheque. Geweldig toch?