Bijkeuken op maat bij Superkeukens

Bijkeuken op maat van alle gemakken voorzien

Superkeukens heeft iets nieuws in de collectie: bijkeukens! En niet zomaar een bijkeuken, maar een die je volledig naar wens samen kunt stellen. Bijkeukens zijn erg functioneel, vooral als je ruimte over hebt naast je keuken. Wil jij een praktische bijkeuken die er ook nog eens mooi uit ziet? Bij Superkeukens kun je nu terecht voor een volledige bijkeuken op maat. In dit artikel vertellen wij je meer over dit concept.

Functionele bijkeuken

Een bijkeuken ziet er vaak wat rommelig uit en is niet altijd optimaal ingericht. Belangrijk is dat je van tevoren bepaald welke functies je wilt hebben. Zo kun je met een heel handig systeem je wasmachine en droger kwijt in een bijkeuken op maat met extra vakken en functies waardoor het doen van jouw was zelfs leuk wordt! Wat dacht je van een scheidingssysteem achter gesloten deuren? Geen losse wasmanden meer en alle was al van tevoren gesorteerd! Na het wassen hang je jouw was eenvoudig op aan het ingebouwde rek of gooi je het van de wasmachine in de droger.

Opbergruimte in de keuken

Vaak willen we naast servies, pannen en dergelijke ook andere producten zoals schoonmaakspullen en schone hand- en theedoeken bij de hand in de keuken. Hier is in een gemiddelde keuken niet altijd de ruimte voor. Dit zorgt er vaak ook voor dat het vrij rommelig wordt. Superkeukens kan in jouw nieuwe bijkeuken op maat zorgen dat dit soort items eenvoudig in een extra kast opgeborgen kunnen worden. Super handig toch! Tegenwoordig houden we ons ook veel bezig met het milieu, daarom sorteren steeds meer mensen hun afval. Superkeukens heeft ook diverse opties waarbij je afvalsorteerbakken en -zakken voor  karton, plastic, en ander afval netjes en eenvoudig kunt scheiden uit het zicht!

Nieuwe bijkeuken op maat

Wist je dat je naast een compleet op maat gemaakte wand, ook een extra keuken met spoelbak kunt laten plaatsen? Handig wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met met schoonmaken en dit gescheiden wilt houden van de keuken. Bij Superkeukens laat jij jouw nieuwe bijkeuken eenvoudig om maat ontwerpen. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en fronten, vanuit daar wordt er een ontwerp gemaakt voor jouw ideale en functionele bijkeuken! Kom langs bij ons in de showroom of neem contact op voor meer informatie!