Elektrische twijfelaars

Een twijfelaar heeft de afmetingen 120 of 140 x 200 cm en is daardoor ruimer dan een eenpersoonsbed. Ideaal voor als je ruim wil slapen. Wil je nog meer comfort? Ga voor een elektrische twijfelaar. Een groot deel van onze bedden zijn te verkrijgen met een elektrisch verstelbare functie. Bekijk ons aanbod elektrische twijfelaars online of kom langs in de winkel.

Een elektrische twijfelaar kopen

Weinig ruimte in jouw slaapkamer? Een twijfelaar is kleiner dan een tweepersoonsbed en daardoor erg geschikt voor kleine ruimtes. Daarnaast houd je misschien ook nog ruimte over voor jouw nachtkastje of andere accessoires. Bij Löwik Wonen & Slapen stel je geheel jouw eigen twijfelaar samen. Onze twijfelaars zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Daarnaast heb je ook nog keuze uit diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld een twijfelaar die elektrisch verstelbaar is. Of een twijfelaar elektrisch te verstellen is, hangt af van het soort bedbodem. Een bedbodem is de basis van een bed en zorgt voor een goede ondersteuning van jouw matras. Samen bepalen zij het comfort van het bed. In ons assortiment vind je verschillende bedbodems, zo ook de elektrische bedbodem. Het deel dat je bij een elektrische bedbodem kan verstellen verschilt per bedbodem. Bij de één kun je alleen het voeteneind verstellen en bij de ander heb je de mogelijkheid om zowel het rugdeel, voetendeel als hoofdeinde te verstellen. Het voordeel van een bedbodem waarvan het rugdeel en hoofdeinde elektrisch te verstellen is, is dat je lekker rechtop tv kan kijken in bed. Elektrische twijfelaars zijn handig in gebruik en bieden veel comfort. Met een druk op de knop wordt jouw twijfelaar versteld naar de gewenste stand. Zo kan jouw lichaam helemaal ontspannen en geniet jij van alle rust.

Een elektrische boxspring twijfelaar

Boxsprings zien we tegenwoordig steeds meer, zo ook de boxspring twijfelaar. Boxsprings hebben een luxe uitstraling en geven een goede ondersteuning. In ons assortiment hebben we ook elektrische boxspring twijfelaars. De meeste boxsprings zijn gestoffeerd. Dit geeft het een boxspring een luxe, maar ook warme uitstraling. Veel boxsprings kunnen in verschillende materialen gestoffeerd worden. Wil je materiaal dat makkelijk te onderhouden en schoon te maken is? Kies dan voor een microleder. Ben je nieuwsgierig naar onze elektrische boxsprings? Bekijk de collectie online of kom eens langs in onze winkel. Hier kun je diverse twijfelaars testen en geven onze slaapexperts jou deskundig advies. Zo weet je zeker dat je een elektrische twijfelaar koopt die jouw lichaam goed ondersteunt. Een goede passende ondersteuning zorgt voor een goede nachtrust en voorkomt lichamelijke klachten. Elektrische twijfelaar

Alle categorieën