Design bureaustoelen

Ben jij op zoek naar een uniek design bureaustoel? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment design bureaustoelen van diverse merken, bijvoorbeeld het eigenwijze merk Kare Design of het moderne merk Zuiver. Deze design bureaustoelen zijn perfect voor een unieke werkplek in de woonkamer of studeerkamer. Bekijk de volledige collectie bureaustoelen en bestel ze eenvoudig online!

Bureaustoel design

Een bureaustoel design geeft jouw interieur of thuiskantoor de uitstraling die het verdiend. Of je nu gaat voor een vintage design bureaustoel of voor een puur en minimalistisch design, bij ons vind je een gevarieerd aanbod bureaustoelen met de mooiste designs. Het voordeel van een bureaustoel design is dat het niet alleen de comfort biedt die je zoekt, maar ook een mooi design dat je perfect kunt matchen met de rest van jouw interieur.

Een comfortabele werkplek voor thuis

Een comfortabele en fijne werkplek creëer je met de kantoormeubelen van Löwik Wonen & Slapen. Je vindt bij ons niet alleen prachtige design bureaustoelen, maar ook voor bureaus kun je bij ons terecht. Met een fijne werkplek kan jij je beter concentreren tijdens het werk. Doe inspiratie op of bestel jouw bureaustoel voor thuis eenvoudig online.

De juiste zithouding achter je bureau

Wanneer je af en toe thuis werkt of ‘s avonds je huiswerk maakt, is een goede zithouding achter jouw bureau belangrijk. Stel daarom jouw bureaustoel design goed af. Stel als eerste de hoogte in. Het is hierbij belangrijk dat jouw knieën in een hoek van 90 graden staan met jouw voeten plat op de grond. Je heupen moeten daarbij heel iets hoger zitten dan je knieën. Is de zitting ook in diepte verstelbaar? Stel je zitting dan zo in dat je nog ruimte overhoudt tussen jouw knieën en de stoel. Daarnaast is het ook belangrijk dat jouw armen in een hoek van 90 graden liggen, let daarbij op dat jouw schouders wel een ontspannen zijn. Op deze hoogte kun je jouw bureau en armleuningen afstellen. Heb je een bureaustoel met verstelbare rugleuning? Zorg er dan voor dat de bolling van de rugleuning in de holling van jouw rug komt voor een goede ondersteuning.

Beeldscherm

Stel ook jouw beeldscherm op de juiste hoogte af. Stel de bovenkant van het beeldscherm op ooghoogte af. Dit voorkomt dat je naar beneden kijkt en nekklachten krijgt. Heb je een laptop en werk je daar regelmatig op? Overweeg dan een standaard waar je jouw laptop op kunt zetten en een aparte muis en toetsenbord die je op jouw laptop aan kunt sluiten.

Koop jouw bureaustoel design eenvoudig online!

Wil jij graag jouw werkplek een upgrade geven met een bureaustoel design? Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor trendy betaalbare design bureaustoelen van merken als Stressless, Zuiver en Kare Design. Bestel ze eenvoudig online in onze webshop! Design bureaustoelen