Grijze bureaustoelen

Een bureaustoel moet comfortabel zitten, want dat is natuurlijk het prettigst werken. Bijna iedereen heeft wel een bureaustoel in huis. Dit komt grotendeels doordat mensen steeds vaker vanuit huis werken. Een grijze bureaustoel is makkelijk te combineren en past in ieder interieur. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse grijze bureaustoelen.

Een grijze bureaustoel kopen

In ons assortiment vind je comfortabele grijze bureaustoelen met een goede zitting en rugleuning van onder andere het merk Zuiver. Wanneer je dagelijks veel zit, is het van belang dat je goede ondersteuning krijgt. Naast het comfort is de uitstraling van een bureaustoel voor sommige ook erg belangrijk. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je grijze bureaustoelen in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Met een grijze bureaustoel zit je altijd goed. Grijs is een neutrale kleur die je makkelijk kan combineren met andere kleuren. Combineer bijvoorbeeld jouw grijze bureaustoel met andere grijstinten of ga juist voor warme tinten. Maak jouw werkplek niet te druk, want je werkt het prettigst in een rustige ruimte. Felle kleuren en andere felgekleurde accessoires kunnen al snel voor afleiding zorgen.

Verschillende opties

Onze grijze bureaustoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wil je een bureaustoel met of zonder armleuningen? Met poten of met wieltjes? Wieltjes zorgen ervoor dat je gemakkelijk heen en weer kunt schuiven. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende materialen. Een leren bureaustoel heeft een luxe uitstraling en is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Een stoffen bureaustoel is daarentegen wat gevoeliger voor vlekken, maar heeft wel een hele warme uitstraling. In ons assortiment vind je ook bureaustoelen in diverse stijlen, van industrieel tot modern. Ga uiteindelijk voor een bureaustoel wat bij jou en jouw interieur past. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de winkel.

Een goede zithouding

Wanneer je een lange dag achter je bureau moet werken dan is het fijn dat je comfortabel kan zitten. Maar wanneer staat jouw bureaustoel nou goed ingesteld? Wij geven je graag een aantal tips over het afstellen van jouw bureaustoel. Zo weet je zeker dat je werkt in een goede zithouding. Ten eerste is de zithoogte belangrijk. Zorg ervoor wanneer jouw voeten plat op de grond staan dat jouw knieën een hoek van 90 graden hebben. Daarnaast moet jouw rug goed ondersteund worden door de rugleuning en jouw onderbenen door de zitting. De lengte van de zitting is goed ingesteld als er een hand tussen jouw knielholten en de stoel past. Dit is de juiste verhouding. Tot slot moeten jouw armen ook goed ondersteund worden. Ze moeten in een hoek van 90 graden liggen en de schouders moeten ontspannen zijn. Het beste is om de armleuningen op gelijke hoogte af te stellen als jouw bureau. Wil je hier meer over weten? Vraag onze medewerkers voor meer informatie. Zij geven jou graag vrijblijvend advies. Grijze bureaustoel