Vintage bureaustoelen

Ben je op zoek naar vintage bureaustoelen? Bij Löwik vind je een uitgebreid assortiment bureaustoelen in verschillende stijlen. Zo vind je bij ons ook een vintage bureaustoel, maar dan in een nieuw jasje. Bekijk de collecties van top design merken als Kare Design en Zuiver of ga voor het comfort van Stressless.

Vintage design meubels

Vintage bureaustoelen en andere meubelen zijn meubels uit de jaren ‘30 tot ‘60. Rond de jaren ‘70 ontstond er de, zoals wij hem nu kennen, de retro stijl. Als we het hebben over vintage meubels, dan hebben we het over meubels voor die tijd. Hier zien we veel bijzondere ontwerpen van bekende ontwerpers uit die tijd. De vintage bureaustoelen die je bij Löwik Wonen & Slapen vindt, zijn geïnspireerd op deze ontwerpen en de stijl uit deze jaren. Maar dan in een nieuw jasje.

Vintage bureaustoel in jouw interieur

De vintage interieurstijl geeft veel karakter en sfeer aan jouw interieur. Een enkele item zoals een vintage bureaustoel kan een echte eyecatcher zijn. Het kan namelijk heel goed gecombineerd worden met andere woonstijlen. Combineer een vintage stoel bijvoorbeeld met een modern minimalistisch bureau. Je zult zien dat het contrast tussen deze stijlen een speels effect geeft en extra dynamiek aan jouw werkplek. Vintage kan ook heel goed in combinatie met een industrieel en stoer interieur. Dit zie je bijvoorbeeld vaak met vintage vloerkleden in een industrieel interieur.

Een comfortabele werkplek

Heb je een fijne werkplek nodig om te studeren of werk je wel een vanuit huis? Onze vintage bureaustoelen zijn zeer geschikt om voor jou een comfortabele en stijlvolle werkplek te creëren. Bekijk ook eens onze collectie bureaus en maak je werkplek compleet met onze woonaccessoires.

Een goede zithouding achter jouw bureau

Wanneer jij jouw nieuwe vintage bureaustoel hebt staan, is het ook belangrijk om hem goed af te stellen. Een goede zithouding voorkomt namelijk rug- en nekklachten. Stel als eerste de hoogte in. Jouw voeten moeten plat op de grond staan en je knieën in een hoek van 90 graden. Zorg ervoor dat je bij een verstelbare zitdiepte een vuist tussen de stoel en jouw knieholte kunt plaatsen. Hiermee voorkom je dat er spieren of bloedvaten worden afgekneld. Daarnaast is het belangrijk dat jouw armen in een hoek van 90 graden liggen en je schouders ontspannen zijn. Verstel je armleuning (wanneer mogelijk) en je bureau op deze hoogte af.

Shop jouw favoriete retro bureaustoel online

Bij Löwik Wonen & Slapen shop je eenvoudig jouw favoriete retro bureaustoel online. Met het grootste assortiment van Oost-Nederland garanderen wij 100% slagingskans! Ontdek onze complete collectie in onze showroom of online. Bekijk ook onze outlet. Hierin plaatsen wij wekelijks showroommodellen die plaats hebben gemaakt voor de nieuwe collectie. Scoor jouw favoriete vintage bureaustoel en andere meubels voor een zachte prijs in onze meubel outlet. Vintage bureaustoel