Leren bureaustoelen

We werken steeds meer vanuit huis en daarom hebben we behoefte aan een prettige werkplek. Het is belangrijk om een goed bureau te hebben, maar het zitcomfort is vooral belangrijk. Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we verschillende leren bureaustoelen in ons assortiment. Leren bureaustoelen zijn comfortabel, stijlvol, makkelijk schoon te houden en duurzaam. Bekijk onze collectie bureaustoelen online of kom langs in de winkel!

Een leren bureaustoel kopen

Een leren bureaustoel heeft een comfortabele en zachte zitting en rugleuning. Comfort is belangrijk! Als je de hele dag zit, moet jouw rug goed ondersteunt worden. Het materiaal waarvan de bureaustoel is gemaakt, is hypoallergeen. Dit zorgt ervoor dat het ademt en duurzaam is. Een leren bureaustoel heeft een luxe uitstraling en staat stijlvol in jouw werkkamer. Naast het comfort en de uitstraling is een bureaustoel eenvoudig schoon te maken. Met een vochtige doek haal je vlekken eenvoudig weg. Check voor de zekerheid nog even onze onderhoudspagina over lederen meubelen. Zo kom je alles te weten over hoe je jouw leren bureaustoel het beste kan onderhouden.

Verschillende opties

Een leren bureaustoel is voor veel mensen een favoriet. De meeste leren bureaustoelen bestaan uit rundleer of kalfsleer. Leder is een sterk en duurzaam natuurproduct, waardoor het lang meegaat en vrij slijtvast is. Daarnaast zijn leren bureaustoelen in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest gangbare kleuren zijn zwart, cognac en donkerbruin. Wil je een bureaustoel die extra uitstraling geeft aan jouw werkkamer? Kies voor een bureaustoel met een opvallende kleur. Je kunt daarnaast ook nog kiezen uit verschillende stijlen, van modern tot retro.

Tips voor het afstellen van jouw leren bureaustoel

Iedereen is verschillend en heeft een andere lichaamshouding. Het is belangrijk dat je prettig zit en de bureaustoel op de juiste manier is afgesteld. Wij geven jou graag wat tips over het afstellen van jouw bureaustoel. Zithoogte: Je hebt de juiste zithoogte als jouw voeten plat op de grond staan en jouw knieën in een hoek van 90 graden. De heup en kniegewrichten lopen in dezelfde lijn door. Rugleuning: Een rugleuning staat goed ingesteld als jouw onderrug goed wordt ondersteund. De lengte van de zitting: De lengte van de zitting is goed ingesteld als het de onderbenen goed ondersteunt. Wanneer is de lengte goed? Als er een hand tussen jouw knielholten en de stoel past, dan is de verhouding goed. De armleuningen: Een armleuning moet de arm licht ondersteunen. De arm ligt dan in een hoek van 90 graden en de schouders zijn ontspannen. Het beste is om de armleuningen op gelijke hoogte af te stellen als het bureau. Het beeldscherm moet op een armlengte afstand van jou staan. Leren bureaustoel