Hoge bureaustoelen

Op zoek naar een comfortabele en hoge bureaustoel? In ons assortiment vind je bureaustoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast hebben we bureaustoelen met een hoge en lage rugleuning. Een bureaustoel moet prettig en comfortabel zitten, vooral als je een hele dag zit. Bekijk ons assortiment hoge bureaustoelen online of kom langs in onze winkel.

Diverse hoge bureaustoelen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse hoge bureaustoelen. De meeste bureaustoelen zijn allemaal in hoogte verstelbaar. Zo kun je de stoel aanpassen naar jouw gewenste hoogte. Daarnaast hebben we bureaustoelen met een lage rugleuning en een hoge rugleuning. Een bureaustoel met een hoge rugleuning zorgt voor een goede ondersteuning. Wanneer je goed en comfortabel zit, werk je effectiever. In ons assortiment vind je comfortabele bureaustoelen van onder andere het merk Stressless. Stressless is een merk dat ervoor staat om de meest comfortabele meubels te maken, van relaxfauteuils tot bureaustoelen. Nieuwsgierig? Kom eens proefzitten in onze winkel. Wanneer je in één van de Stressless bureaustoelen zit, merk je onmiddellijk hoe comfortabel ze zijn. Geniet van goed zitcomfort achter jouw bureau op kantoor of thuis. De bureaustoelen van Stressless zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Naast dat je kan proefzitten in onze winkel krijg je ook persoonlijk advies van onze zitspecialisten.

Een goede zithouding

Wanneer je een lange dag zit, is het belangrijk dat je een goede zithouding aanneemt. Een goede zithouding vermindert of voorkomt rug- of nekklachten. Het is daarom prettig dat jouw bureaustoel op de juiste manier is afgesteld. Wij geven je graag een aantal tips, zodat je jouw bureaustoel goed kan afstellen. Zithoogte: De zithoogte is juist ingesteld wanneer jouw voeten plat op de grond staan en jouw knieën een hoek van 90 graden maken. Rugleuning: Zorg ervoor dat jouw onderrug goed wordt ondersteund door de rugleuning. De kromming in een rugleuning moet aansluiten bij de holte van jouw rug. Zitdiepte: Het is belangrijk dat jouw onderbenen goed worden ondersteund. De zitdiepte is juist ingesteld als er tussen de rand van de zitting en jouw knieholte een ruimte zit waar 2 á 3 vingers tussen passen. Armleuningen: De hoogte van een armleuning is goed ingesteld als het jouw armen licht ondersteunt, jouw armen in een hoek van 90 graden liggen en jouw schouders ontspannen zijn. Stel het bureau ook op deze hoogte af.

Een goedkope hoge bureaustoel

We hebben regelmatig meubels in de aanbieding, zo ook hoge bureaustoelen. Deze aanbiedingen vind je op onze website, in de winkel of in onze nieuwsbrief. Naast onze aanbiedingen hebben we ook nog de Löwik outlet. Hierin plaatsen wij scherp afgeprijsde showroommodellen. Deze modellen hebben plaats gemaakt voor de nieuwe collectie. Bekijk onze outlet online of kom langs in de winkel. Wie weet scoor jij een comfortabele hoge bureaustoel voor een lage prijs. Hoge bureaustoel