Luxe bureaustoelen

Ben jij op zoek naar een luxe bureaustoel waar jij de hele dag goed op kan zitten? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment top kwaliteit bureaustoelen van merken als Stressless en Kare design. Een goede houding en een fijn zitcomfort zijn belangrijk wanneer je alles uit je werkdag wilt halen. Probeer het uit! Shop jouw bureaustoel eenvoudig online!

Luxe bureaustoelen voor thuis of op kantoor

Of je nu een goede kwaliteit bureaustoel zoekt voor thuis of op kantoor, bij Löwik vind je een ruim assortiment met comfortabele luxe bureaustoelen. Steeds meer werken we vanuit huis, als ZZP’er of wanneer we een dag thuiswerken in plaats van op locatie. Een goede bureaustoel zorgt voor een goede houding en voorkomt klachten. Een luxe bureaustoel heeft niet alleen een mooi design, maar is ook van goede kwaliteit materialen gemaakt en heeft een voortreffelijk zitcomfort. Al onze bureaustoelen hebben een vijfster-poot met wieltjes, waardoor jij eenvoudig van jouw plek af beweegt. Wanneer je een bureau hebt waar je af en toe aan werkt, is een eenvoudige bureaustoel met leuk design prima. Zit je echt met enige regelmaat achter je bureau dan is een bureaustoel met goede ondersteuning, zoals die van Stressless, een goede investering.

Stressless bureaustoelen

Stressless staat bekend om zijn relaxfauteuils, maar heeft ook een collectie bureaustoelen. Met deze luxe bureaustoelen voel jij je zeker de baas in jouw kantoor. Een zacht kussen en sublieme ondersteuning helpen je te focussen op jouw taken. Niet alleen hebben de bureaustoelen een geweldig comfort, ze hebben ook nog eens een mooi design. Mooi afgewerkt hout in combinatie met de beste kwaliteit leer.

Een luxe bureaustoel dat bij jou past

Of je nu voor tijdloos, stoer, retro of modern gaat, bij ons vind je verschillende modellen luxe bureaustoelen in diverse stijlen. Zo heeft Kare Design een unieke collectie bureaustoelen waaronder hele moderne modellen, maar bijvoorbeeld ook luxe bureaustoelen in een retro design met walnoothout. Een mooie bureaustoel in een stijl dat past bij jouw kantoormeubelen maakt jouw interieur af. Bekijk de volledige collectie bureaustoelen online.

Stel je bureaustoel goed in

Een goede houding in jouw bureaustoel is belangrijk, want zo voorkom je klachten. Zorg er daarom voor dat je jouw bureaustoel goed instelt, voordat je hem in gebruik neemt. Eerst stel je de hoogte in van jouw bureaustoel. Zorg dat je heupen heel iets hoger zitten ten opzichte van jouw knieën. Bij het instellen van de diepte van het zitvlak moet er tussen de stoel en jouw knieholtes een stekje ruimte overblijven. Dit voorkomt dat je jouw spieren en bloedvaten afknelt. Daarnaast is het belangrijk dat de bolling van de bureaustoel in de holling van jouw rug komt. In sommige bureaustoelen zit hiervoor een (verstelbare) lendensteun. Vervolgens zorg je ervoor dat jouw armen in een hoek van 90 graden staan, op deze hoogte verstel je jouw armleuning en bureau. Shop snel jouw luxe bureaustoel bij Löwik online! Luxe bureaustoelen