2-zits hoekbanken

Ben jij op zoek naar een kleine hoekbank voor in de woonkamer? Bekijk dan eens ons aanbod 2-zits hoekbanken. Een 2-zits hoekbank bestaat uit een 2-zits element met links of rechts een longchair of ottomane. Met een 2-zitshoekbank heb je dus minimaal twee tot drie zitplekken. Bekijk de verschillende mogelijkheden en stijlen online en kom proefzitten in de winkel!

2-zits hoekbank in jouw interieur

Met onze ruime collectie hoekbanken van diverse merken als Henders & Hazel, Xooon, IN.House, House of Dutchz, vind jij gegarandeerd de perfecte hoekbank voor in jouw interieur. Door de diversiteit in merken, bieden wij een breed scala aan hoekbanken in verschillende prijsklassen en diverse woonstijlen, van industriële hoekbanken tot moderne of landelijke banken. Zo weten we zeker dat ook jij de ideale bank voor jouw interieur kunt vinden in ons assortiment. 

Hoekbank op maat

Je kunt met diverse elementen jouw ideale bank zelf samenstellen. Denk aan een 2-zits hoekbank met longchair of een 3,5-zits hoekbank met ottomane. Wat voor jou de ideale bank is, hangt af van de grootte van de ruimte, maar ook de nodige zitplekken. Vind je het lastig om de ideale opstelling te vinden? Onze adviseurs helpen je graag! Heb jij jouw ideale opstelling gevonden? Kies dan uit de vele stoffen en ledersoorten in diverse kleuren. Zo match jij jouw bank perfect met jouw stijl en en interieur.

De kwaliteit en het comfort van jouw 2-zits hoekbank

Naast het uiterlijke design van de bank, is het zitcomfort ook erg belangrijk bij het uitzoeken van jouw nieuwe 2 zits hoekbank. Zo zit jij misschien wel graag in een meer actieve zit en zak de ander liever onderuit in een comfortabele loungebank. Het comfort wordt bepaald door de vulling van de bank. Zo geeft koudschuim een stevige zit en een verendek zorgt weer voor een nonchalante uitstraling en een zachtere zit. Bij vele 2-zits hoekbanken, heb je ook keuze tussen een (standaard) HR-schuim en extra comfort met pocketveren. Kom proefzitten in de winkel en laat je adviseren door onze adviseurs over de verschillende zitcomforts, zo ontdek jij wat het beste past bij jouw wensen.

Alle categorieën