Houten nachtkastjes

Een praktisch nachtkastje mag eigenlijk niet ontbreken in jouw slaapkamer. Zo heb je altijd jouw favoriete boek, mobieltje of puzzelboekje bij de hand. Daarnaast is het een ideale plek voor jouw nachtlampje. In ons assortiment vind je houten nachtkastjes in diverse formaten en stijlen. Wil je een bijpassend nachtkastje of juist een nachtkastje in andere stijl?

Diverse soorten houten nachtkastjes

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je nachtkastjes in diverse soorten hout, bijvoorbeeld van mangohout, eikenhout, acaciahout of steigerhout. De verschillende soorten houten hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Mangohout is een populaire houtsoort in ons land en is afkomstig van de mango fruitboom. Mangohout heeft een warme kleur en een unieke uitstraling door de drukke houtprint (oneffenheden). Daarnaast is het een sterke houtsoort en erg duurzaam. Ook eikenhout is een sterke houtsoort. Eikenhout is hard, slijtvast, tijdloos en geeft jouw slaapkamer een rustieke uitstraling. Een ander populaire houtsoort is steigerhout. Steigerhout heeft een robuuste uitstraling en een bijzonder karakter door de scheurtjes en naden in het hout. Steigerhout is relatief zacht hout en makkelijk te bewerken. Met een nachtkastje steigerhout geef jij jouw slaapkamer een stoere uitstraling. Wil je meer weten over een steigerhout nachtkastje of over de andere soorten hout? Kom eens bij ons langs. Op onze slaapafdeling in Vriezenveen vind je diverse soorten nachtkastjes en daarnaast krijg je vrijblijvend advies van onze slaapexperts.

Nachtkastjes in verschillende uitvoeringen

Wanneer je een houten nachtkastje gaat kopen, is het verstandig om van tevoren bedenken waar je het nachtkastje precies voor wil gebruiken. Wil je graag spullen opbergen naast jouw bed? Dan is een nachtkastje met meerdere lades een goede optie. Zo zijn jouw spullen uit het zicht en kun je bovenop het nachtkastje jouw belangrijkste spullen neerleggen die je snel kunt pakken. Geen opbergruimte nodig? Ga voor een nachtje met een open vak. Tot slot lenen bijzettafels zich ook perfect als nachtkastje. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim assortiment bijzettafeltjes in diverse stijlen. Nieuwsgierig? Bekijk de collectie bijzettafels online of in onze winkel.

Een goedkoop houten nachtkastje

Regelmatig hebben wij diverse meubelen in de aanbieding, zo ook houten nachtkastjes. Onze aanbiedingen vind je op de website, in de winkel en in onze nieuwsbrief. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste trends, nieuwste collectie en al onze aanbiedingen. Daarnaast kun je ook onze Löwik outlet bekijken, zowel online als in de winkel. Hier staan afgeprijsde showroommodellen in die plaats hebben gemaakt voor de nieuwe collectie. Ze gaan voor een scherpe prijs weg en zijn tevens ook direct leverbaar. Neem snel een kijkje! Houten nachtkastje