Landelijke nachtkastjes

Nachtkastjes zie je terug in iedere slaapkamer. Wanneer je ‘s avonds naar bed gaat, kun je hier eenvoudig jouw persoonlijke spullen in opbergen. Op je nachtkastje is er ruimte voor een leeslamp, zodat je met een fijn boek nog even tot rust kunt komen. Bekijk ons assortiment landelijke nachtkastjes online of kom langs in de winkel!

Landelijke nachtkastjes zijn er voor jouw gemak

Nachtkastjes zijn niet weg te denken uit onze slaapkamer, want waar laat je anders je wekker? Een nachtkastje met opbergruimte, zoals een lade is ideaal om je spullen in op te bergen voor je gaat slapen. Leg hier bijvoorbeeld je mobiel in, zodat je niet meer wordt afgeleid voordat je gaat slapen. Een nachtkastje biedt niet alleen ruimte voor een wekker, maar is ook ideaal om een leeslamp op te plaatsen. Kun je met een fijn boek nog even goed tot rust komen! Wil jij graag een nachtkastje in landelijke stijl? Bekijk dan snel onze collectie landelijke nachtkastjes online.

Met een nachtkastje landelijk maak jij jouw landelijke slaapkamer compleet!

Een landelijk slaapkamer interieur geeft een warme sfeer. Ga je voor een stoer landelijk interieur? Kies dan voor robuust houten slaapkamer meubels. Wil je liever een meer romantische sfeer? Ga dan voor sierlijke landelijke meubels met een combinatie van wit en hout. Zo hebben wij wit landelijke nachtkastjes, maar ook houten nachtkastjes welke je perfect kunt combineren met jouw landelijke inrichting. Wist je dat je een nachtkastje ook buiten de slaapkamer kunt gebruiken? Heb je een kleine hal, maar wil je wel een plek om wat handschoenen en sleutels op te kunnen bergen of misschien de riem van jouw hond? Dan kan een nachtkastje met opbergruimte hier ook heel geschikt voor zijn. Andersom kun je ook een ander meubel gebruiken als nachtkastje. Kies bijvoorbeeld voor een authentieke bijzettafel naast je bed. Dit kun je ook prima gebruiken om jouw spullen en wekker op te zetten. Maak jouw landelijke slaapkamer af met een mooie set linnen dekbedovertrek en een paar mooie accessoires. In een slaapkamer wil je het wel rustig houden, dus plaats niet té veel accessoires. Een mooie aardewerk bloempot met een groene plant kan al voldoende zijn om de juiste sfeer te geven.

Koop je nachtkastje in landelijke stijl online

Jouw nachtkastje landelijke koop je eenvoudig online bij Löwik Wonen & Slapen! Ben je er nog niet helemaal over uit in welke stijl jij jouw nachtkastje wilt? Kom dan sfeerproeven in onze showroom. We hebben namelijk een ruim assortiment slaapkamermeubels in verschillende stijlen, van modern tot industrieel. Landelijke nachtkastjes