Industriële nachtkastjes

Wil je graag een stoer slaapkamerinterieur? Ga voor industriële nachtkastjes. Ze hebben een robuuste uitstraling en maken jouw slaapkamer met een industriële look helemaal compleet. Nachtkastjes zijn super handig, vooral als je belangrijke spullen ’s nachts dichtbij je wil hebben. Bekijk onze collectie nachtkastjes online of kom langs in onze winkel in Vriezenveen.

Een industrieel nachtkastje kopen

Ben je van plan om een industrieel nachtkastje te kopen? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het goede adres. In ons assortiment vind je diverse nachtkastjes, van groot tot klein. Ze zijn niet alleen heel praktisch, maar ook erg stijlvol. Met een industrieel nachtkastje geef jij jouw slaapkamer bijvoorbeeld een stoere uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar met lades, een deurtje of juist helemaal open. Wil je spullen opbergen? Ga voor een nachtkastje met lades of een deurtje. Zo zijn jouw spullen uit het zicht, maar wel binnen handbereik. Heb je alleen een plekje nodig om wat spulletjes op je nachtkastje neer te leggen? Dan is een bijzettafel een goede vervanger voor jouw nachtkastje. Wij bieden een ruim assortiment industriële bijzettafeltjes aan. Je kunt er jouw mobiel, nachtlampje en boek prima op kwijt. Onze industriële bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn te herkennen aan de metalen accenten. Bekijk ons assortiment bijzettafels online of kom langs in de winkel.

Maak jouw slaapkamer compleet met een nachtkastje

Veel mensen vinden een nachtkastje onmisbaar, want ze willen graag de belangrijkste spullen binnen handbereik hebben. Denk van tevoren na aan welke eisen jouw nachtkastje moet voldoen. De juiste hoogte is bijvoorbeeld erg belangrijk. Het is prettig als je gemakkelijk bij jouw spullen kan komen. Ga daarom voor een nachtkastje op gelijke hoogte als je matras. Naast de hoogte moet het blad van het nachtkastje ruim genoeg zijn voor al jouw spulletjes. Heb je veel spullen zoals medicijnen en boeken die je graag binnen handbereik wil hebben? Berg ze op achter een deurtje of in lades. Leg ze niet allemaal bovenop het nachtkastje, want dan wordt het onrustig. Tot slot moet het nieuwe nachtkastje bij het interieur van jouw slaapkamer passen. Ga voor een bijpassend nachtkastje of juist voor een kastje in een andere stijl. Het is in ieder geval goed om een kastje te kiezen wat past bij het kleurenpalet van jouw slaapkamer.

Een goedkoop industrieel nachtkastje

Op zoek naar een goedkoop industrieel nachtkastje? Neem eens een kijkje in onze Löwik outlet. Hierin plaatsen wij scherp afgeprijsde showroommodellen, zowel nachtkastjes als bijzettafeltjes. Deze showroommodellen hebben plaats gemaakt voor de nieuwe collectie. Ze zijn van goede kwaliteit en daarnaast ook direct leverbaar! Wie weet scoor jij een goedkoop nachtkastje industrieel bij Löwik Wonen & Slapen. Industrieel nachtkastje