Hoekslaapbanken

Ben jij op zoek naar een stijlvolle hoekbank met slaapfunctie? Onze hoekslaapbanken zijn niet alleen comfortabel, maar staan ook nog Ben jij op zoek naar een stijlvolle hoekbank met slaapfunctie omdat er regelmatig gasten blijven overnachten? De hoekslaapbanken in onze collectie zijn niet alleen comfortabel, maar staan ook nog eens mooi in de woonkamer. Binnen een handomdraai tover jij je hoekbank om tot een bed. Bekijk de collectie online of kom eens langs in de showroom!

Een comfortabel en stijlvolle hoekslaapbank

Heb je regelmatig logees, maar niet de ruimte voor een aparte logeerkamer? Geen probleem, met een stijlvolle hoekslaapbank heb jij dagelijks een comfortabele, trendy bank. Wanneer het nodig is tover jij je bank om in een bed. Je levert niet in op de comfort van de bank of het design met een slaapbank hoek van Löwik Wonen & Slapen. Op het oog zie je er namelijk niets van, de slaapfunctie is op de best mogelijke manier verwerkt.

Diverse modellen slaapbank hoek

Net al bij normale hoekbanken, zijn er verschillende modellen hoekslaapbanken verkrijgbaar van onze topmerken als Henders & HazelIN.HousePronto Wonen en Profijt Meubel. Zo kun je kiezen bijvoorbeeld een 2,5 zits met longchair of ottomane, zowel links of rechts uitgevoerd, maar er zijn ook u-hoekbanken verkrijgbaar met een slaapfunctie. Je tovert hoekbank eenvoudig om in een twijfelaar of tweepersoonsbed. Een slaapbank hoek heeft vaak ook opbergruimte onder de zitting. Het voordeel hiervan is dat je altijd het beddengoed bij de hand hebt. Met een paar handelingen heb je jouw bed zo opgezet!

Studio of studentenkamer?

Woon je in een studio of studentenkamer en wil je graag wat ruimte besparen? Met een hoekslaapbank bespaar je veel ruimte, omdat je twee functies in één hebt. Vooral wanneer je een wat kleinere studentenkamer hebt en je niet het idee wil hebben dat je in je slaapkamer leeft, is een slaapbank hoek een goede oplossing. Overdag heb je een volwaardige woonkamer en ‘s avonds tover je de zithoek om tot slaapbank. Wil je een slaapbank dat echt geschikt is voor dagelijks gebruik? Een slaapbank met verborgen matras geeft jou ook ‘s nachts de nodige ondersteuning. Wanneer je een hoekslaapbank hebt waarvan de zitting of rug functioneert als matras, dan biedt dit niet de ondersteuning wat een matras kan bieden. Voor dagelijks gebruik is daarom een slaapbank hoek met matras aan te raden.

Bestel jouw hoekslaapbank eenvoudig online

Bij Löwik bestel je eenvoudig jouw hoekslaapbank online. Uiteraard staan wij ook voor je klaar in de winkel. Kom langs in onze showroom en probeer verschillende hoekslaapbanken uit. Kies ook uit verschillende stoffen en leersoorten en kies de kleur die bij jou past. We gebruiken stofstalen waardoor je direct kunt zien en voelen welke stof of ledersoort het beste aansluit bij jouw wensen. Wil je graag meer advies met betrekking tot jouw situatie en wensen? Onze medewerkers helpen je graag bij je keuze.slaapbank hoek