Slaapbanken met opbergruimte

Heb je regelmatig een logé of wil je ruimte besparen? Slaapbanken met opbergruimte zijn ideaal wanneer er mensen blijven slapen. Je klapt de bank eenvoudig uit tot een bed en het beddengoed ligt binnen handbereik in de opbergruimte onder de bank! Benieuwd naar onze collectie slaapbanken met opbergruimte? Kom langs in de winkel of bekijk de collectie online.

Een heerlijke daybed om te relaxen en een bed om op te slapen

Een slaapbank met opbergruimte geeft jou veel mogelijkheden. In eerste instantie is het gewoon een comfortabele bank net als ieder ander. Binnen een handomdraai heb je de bank uitgeklapt tot een daybed. Heerlijk onderuit met een wijntje of een relaxt filmavondje, genoeg mogelijkheden. De bank is niet alleen nuttig voor overdag, maar ook ‘s nachts. Wanneer de bank is uitgeklapt heb je een volwaardig bed. Handig wanneer er iemand blijft slapen. Je klapt hem eenvoudig uit tot een bed en door de opbergruimte in de slaapbank heb je het beddengoed bij de hand! Binnen een paar minuten heb jij een bed staan.

Slaapbank met opbergruimte in een studio of tiny house

Heb jij een studentenkamer, studio of tiny house? Dan kan het heel handig zijn wanneer één meubel meerdere functies heeft. Een slaapbank met opbergruimte geeft je letterlijk meer leefruimte. Wanneer je jouw bank ook kunt gebruiken als bed, bespaar je de ruimte waar je anders een bed zou plaatsen. Heb je nou helemaal geen ruimte om beide te plaatsen, bijvoorbeeld in een studentenkamer wat meer op een bezemkast lijkt. Dan is een slaapbank met opbergruimte dé oplossing voor jou.

Waar let je op bij het kopen van een slaapbank met opbergruimte?

Als eerste is het belangrijk dat de slaapbank met opbergruimte bij jou past. Zo moet de bank ook een fijn zitcomfort hebben. Wil je graag een zachte zit of harde zit? Past de zitdiepte en hoogte wel bij jouw lengte? Past de stijl van de bank bij jouw interieur en heeft deze de juiste opstelling? Dit zijn allemaal vragen waar onze medewerkers jou bij kunnen helpen en adviseren. Het is niet alleen belangrijk dat de afmetingen van de bank kloppen, bij het kopen van een slaapbank met opbergruimte is het ook belangrijk om te kijken of je de ruimte hebt wanneer je de bank uitklapt. Ook is het goed om niet te zware en makkelijk verplaatsbare tafel(tjes) voor de bank te plaatsen. Wanneer dat allemaal goed is, is het ook belangrijk om voor jezelf te bepalen wat voor slaapcomfort je verwacht. Sommige slaapbanken hebben een matras en klappen uit als volwaardig bed, wanneer je er zelf dagelijks gebruik van maakt is dit de beste optie. Een slaapbank waarvan je de rug en zitting eenvoudig naar beneden klapt is prima om een nachtje op te slapen, maar niet geschikt om hier je dagelijkse bed van te maken. En last but not least, wanneer je een slaapbank met opbergruimte zoek dan is het ook aan te raden om goed te kijken hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Is er voldoende opbergruimte om een volledige set beddengoed in op te bergen?

Mogelijkheden van slaapbanken

Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we een uitgebreid aanbod slaapbanken in de collectie van o.a. IN.House, Henders & Hazel en Pronto Wonen. Zo zijn er grote hoekbanken met slaapfunctie, maar ook een 3 zits slaapbank of een slaapbank met longchair. De één met opbergruimte, de ander met een verborgen matras. Ook zijn onze slaapbanken met opbergruimte verkrijgbaar in verschillende stijlen en kun je kiezen uit een diverse stoffen- en ledercollectie. Kom proefzitten in de winkel of bekijk de collectie in onze webshop! slaapbanken met opbergruimte