Tweepersoons slaapbanken

Heb je wel eens logés, maar geen ruimte voor een extra bed of logeerkamer? Dan is een slaapbank wellicht een goede oplossing. Overdag gebruik je het als bank en ‘s avonds klap je het eenvoudig om tot een bed. Ook hier heb je verschillende varianten in. De meeste slaapbanken zijn tweepersoons slaapbanken. Meer weten? Bekijk de collectie online of kom langs in onze showroom!

Wat is een tweepersoons slaapbank?

Een tweepersoons slaapbank is een bank die omgetoverd kan worden tot een bed voor twee personen. Een 2 persoons slaapbank begint bij 140 cm breed, dit is de afmeting van een twijfelaar. Prima om een nachtje met twee personen op te slapen. Zoek je een bedbank of slaapbank voor twee personen waar je dagelijks op kunt slapen? Vraag aan één van onze medewerkers welke daarvoor geschikt is. Sommige bedbanken hebben namelijk een echt matras ‘verstopt’ in de bank, bij andere slaapbanken fungeert het zitvlak en de rugleuning als matras. Dat laatste is prima voor een nachtje logeren, maar voor langer termijn biedt het niet de nodig comfort dat een matras wel biedt.

Een 2 persoons slaapbank voor dagelijks gebruik

Hierboven hadden we het al kort over het verschil tussen dagelijks gebruik en enkele logeer nachten. Wanneer je een studentenkamer hebt, een studio of een andere vorm van een kleine woonruimte, dan kan het heel praktisch zijn om één meubel met twee functies te hebben. Dit bespaart enorm veel ruimte. Een goede slaapbank heeft overdag een fijn zitcomfort wat je mag verwachten van een volwaardige bank. Wanneer je gaat slapen klap je eenvoudig de bank uit en haal je het bed tevoorschijn. Voor dagelijks gebruik raden we dus wel een bedbank aan waar een volwaardig matras bij hoort.

Een slaapbank tweepersoons voor logés

Wanneer je een slaapplek nodig hebt waar af en toe gasten op kunnen slapen, dan is een eenvoudige slaapbank 2 persoons prima. Dit is een bank die je eenvoudig uitklapt tot een bed. Ook zijn vele slaapbanken voorzien van een opbergruimte, zodat je hier jouw beddengoed in kunt opbergen. Stel je hebt een aparte zithoek of een kamer waar je prima een bank kunt gebruiken, dan zou dit een ideale oplossing zijn. Bijvoorbeeld in de game kamer van je kinderen of een thuiskantoor. Je behoudt de functie van de kamer, maar wanneer nodig heb je wel een extra bed voor twee personen. Natuurlijk kun je de slaapbank ook altijd in je woonkamer plaatsen!

Tweepersoons slaapbanken in verschillende woonstijlen

Bij Henders & Hazel vind je een ruim assortiment in slaapbanken en banken met een slaapfunctie. Zo hebben we niet alleen 2 of 3 zits banken met slaapfunctie maar ook hoekbank slaapbanken! De tweepersoons slaapbanken zijn verkrijgbaar in vele woonstijlen, van modern, eigentijds tot industrieel en landelijk. Iedere slaapbank heeft ook een geheel eigen zit- en ligcomfort. Ieder persoon heeft daar weer andere wensen in. Daarom is het ook belangrijk om te komen proefzitten op de verschillende tweepersoons slaapbanken in onze showroom. Omdat ieder een eigen woonstijl heeft, hebben wij een uitgebreide collectie van verschillende merken in ons assortiment. Zo hebben we van o.a Henders & Hazel en IN.House slaapbanken.

Op zoek naar een goedkope slaapbank?

Een goedkope slaapbank is wellicht prima voor een nachtje, maar niet altijd even comfortabel. Wanneer je een prettige bank wilt met slaapfunctie kom dan gerust eens langs om te kijken wat wij in huis hebben. Voor dezelfde prijs van een normale bank, krijg jij er nu ook een bedfunctie bij! We hebben ook regelmatig aanbiedingen, waardoor je jouw tweepersoons slaapbank voor een zacht prijsje kunt aanschaffen. Daarnaast kun je ook onze outlet bekijken, hierin plaatsen we regelmatig showroommodellen die voor een stuntprijs weg mogen. Perfect voor een goedkope slaapbank 2 persoons! slaapbank 2 persoons